Ναι περνώ και σπίτι μου καλά! – 10 λόγοι για να μην βγεις και να μείνεις μέσα

Στα φοιτητικά μας χρόνια η Παρασκευή ήταν η προθέρμανση για ένα καυτό Σαββατοκύριακο. Ποτά στην πόλη, θέατρο, σινεμά ή κάποιο φοιτητικό πάρτυ στην Σχολή. Η Παρασκευή (όπως και σχεδόν όλες οι άλλες μέρες ας το παραδεχτούμε) ήταν ημέρα κραιπάλης.Όσο περνούν τα χρόνια ανακαλύπτεις ότι η Παρασκευή είναι μια σπουδαία μέρα που ίσως δεν θα έπρεπε να την «κάψεις» στα ποτά και στα ξενύχτια αλλά να την απολαύσεις στο σπίτι.

Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι για τους οποίους αξίζει να μείνεις μέσα την Παρασκευή

1. Μαραθώνιος

στην σειρά που τρελαινόσουν να βλέπεις στα νιάτα σου. Δες 15 επεισόδια στην σειρά από τους αγαπημένους σε όλους μας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ. Θα γελάσεις, θα ξανανιώσεις νιάτο και θα φρεσκάρεις αγαπημένες ατάκες που λάτρευες.

2. Ευκαιρία να δεις τα τελευταία επεισόδια από τις νέες αγαπημένες… Mad Men, New Girl, Friday Night Lights. Freaks And Geeks, How I met your mother, μην χάσεις την ευκαιρία να «ενημερώσεις» το λογισμικό σου με τα νέα αγαπημένα σου επεισόδια.

3. Μαγείρεψε! Έχεις όλο τον χρόνο να δημιουργήσεις κάτι υπέροχο και να το απολαύσεις. Φτιάξε το αγαπημένο σου γεύμα που δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις μια καθημερινή ή δοκίμασε ένα καινούργιο πιάτο που είδες και σου άρεσε! Θα ξετρελαθείς

4. Αν είσαι λάτρης του delivery, να η μέρα να κάνεις τις παρασπονδίες σου! Παράγγειλε από το αγαπημένο σου take out τα σουβλάκια, τις πίτσες ή την αγαπημένη σου κρέπα ή τέλος πάντων οτιδήποτε αγαπάς και άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί στην αμαρτία.

5. Δοκίμασε το αγαπημένο σου κοκτέιλ. Κανένα κοκτέιλ δεν έχει καλύτερη γεύση από αυτό που θα φτιάξεις μόνος σου, μετά από μια κουραστική βδομάδα στην δουλειά.

6. Ένα μαραθώνιο λουτρό. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, χαμήλωσε τα φώτα και απλά χαλάρωσε σε ένα λουτρό που θα απελευθερώσει όλες σου τις αισθήσεις.

7. Αν δεν είσαι του αλκοόλ, αλλά πόπκορν, των ξηρών καρπών και της Nutella, η Παρασκευή μπορεί να γίνει η μέρα που θα πατήσεις την…11η εντολή. Η ημέρα Nutella είναι δική σου.

8. Κάνε ότι στο καλό σου αρέσει! Αρκετά βάζουμε όρια και φρένο στα θέλω μας. Ορίζουμε σε κουτάκια τις ζωές μας. Σκέψου ότι θες να κάνεις και κάντο. Από ποδόλουτρο μέχρι να χορεύεις μόνος σου στο σπίτι την αγαπημένη μουσική. Κανείς δεν σε βλέπει…άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

9. Μείνε μέσα με την αγαπημένη σου ή τον κολλητό σου. Γιατί να τρέχεις μετά από μια ήδη κουραστική μέρα και ίσως εβδομάδα έξω? Το θέμα είναι να χαλαρώσεις τον εαυτό σου και όχι να τον πρεσάρεις κι άλλο. Γι’ αυτό μείνε μέσα και απόλαυσε την παρέα της κοπέλας ή του κολλητού σου. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείτε να κάνετε και χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε χρήμα και χρόνο για έξοδο.

10. Ξέρεις ότι αύριο είναι Σάββατο και θα είναι όλο δικό σου! Έχεις την απίστευτη αίσθηση ότι έχεις ανακτήσει τις δυνάμεις σου για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και μόνο η αίσθηση μπορεί να σε κάνει να πετάς στα σύννεφα…

Keywords
Τυχαία Θέματα