Νάντια Μπουλέ: Οι δημοσιογράφοι ήταν σκληροί μαζί μου

Για την εποχή της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τις δυσκολίες των σχέσεων λόγω της δουλειάς αλλά και τον γάμο μίλησε η Νάντια Μπουλέ.

«Οι δημοσιογράφοι υπήρξαν σκληροί μαζί μου. Ίσως να φταίει το γεγονός πως για μεγάλο διάστημα η προσωπική μου ζωή ήταν συνυφασμένη με την τηλεοπτική μου παρουσία. Τότε άκουγα ότι είμαι "το κορίτσι του Γρηγόρη". Δεν είναι ωραίο να νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πράγματα, να δουλεύεις από τα 18 σου και ξαφνικά να σου φοριέται μια ταμπέλα», ανέφερε η Νάντια Μπουλέ στο People.

Μιλώντας

για το πως την έχουν επηρεάσει οι σχέσεις στη δουλειά και την καθημερινότητας της ανέφερε:

«Υπήρξε άντρας που εξέφρασε την ανασφάλειά του σε σχέση με την δουλειά μου και τελικά απομακρύνθηκε. Έχω χωρίσει εξ' αιτίας της δουλειάς μου. Πίστευε πως όσοι κινούνται σε αυτόν το χώρο είναι ρηχοί». Όσο για τον θεσμό του γάμου, αν και δεν τον απορρίπτει, η Νάντια Μπουλέ δεν έχει και πολύ καλή σχέση μαζί του, ίσως λόγω του διαζυγίου των δικών της γονιών: «Τον τρέμω τον γάμο, δεν τον φοβάμαι απλά. Μου φαίνεται ότι όποια στιγμή κι αν παντρευτώ, δεν θα μπορέσω να αποφύγω ένα διαζύγιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα