Ναρκομανής και χωρίς λίμπιντο ο Χίτλερ – Τι αποκαλύπτουν οι επιστολές του παθολόγου του

Έχει πεθάνει εδώ και περίπου 70 χρόνια, όμως ο τρόμος και ο θάνατος που σκόρπισε κατά τη διάρκεια της ζωής του έχουν αφήσει στην ιστορία των Αδόλφο Χίτλερ.

Νέες συζητήσεις ανοίγει ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, που χρησιμοποιεί τις επιστολές του προσωπικού παθολόγου του ναζιστή ηγέτη για να δώσει νέα στοιχεία που αφορούν τη ζωή του Χίτλερ

Σύμφωνα με τον γιατρό Theodor Morell, ο μεγαλύτερος δολοφόνος

της ιστορίας ήταν εθισμένος στην ναρκωτική ουσία της κοκαΐνης πάσχοντας ταυτόχρονα και από μανιοκατάθλιψη.

Το αφιέρωμα του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου με τίτλο «Nazi underworld», φέρνει στη δημοσιότητα επιστολές του παθολόγου που φρόντιζε τον φύρερ. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο Χίτλερ είχε παραμορφωμένα γεννητικά όργανα, ενώ παράλληλα έπασχε από την νόσο Πάρκινσον.

Για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του ο Χίτλερ έπαιρνε πάνω από 80 φάρμακα την ημέρα, ενώ παράλληλα ήταν εξαρτημένος από τον γιατρό του. Επίσης σύμφωνα με την ανάλυση των φαρμάκων που λάμβανε ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας, προκύπτει πως έπασχε και από ηπατίτιδα αλλά και ότι ο εθισμός του από την κοκαΐνη είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να την χρησιμοποιεί ακόμη και σε υγρό για τα μάτια.

Επιπλέον σύμφωνα με το ίδιο ντοκιμαντέρ προκύπτει ότι ο Χίτλερ έκανε και ενέσεις τεστοστερόνης, ειδικά πριν βρεθεί με την σύντροφό του Εύα Μπράουν, καθώς δεν είχε την απαραίτητη λίμπιντο για να «εκτελέσει» τα καθήκοντά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα