Νέα γυναίκα μόνη, ψάχνει- Η Πολωνή που θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άνδρες!

Είναι νέα και σίγουρα μοιραία, μιας και -μέχρι στιγμής- έχει κάνει σεξ με 284 άνδρες. Αν σκεφτεί κάποιος ότι στόχος της είναι να κάνει σεξ με 100.000 άνδρες συνολικά, τότε μάλλον η 21χρονη Πολωνή, Άνια Λισέβσκα, βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο.

Ο κοπέλα δηλώνει πως έχει επίγνωση της... δυσκολίας του στόχου, αν και της αρέσουν οι προκλήσεις. Ούτως ή άλλως, το έχει ήδη οργανώσει στρατηγικά στο μυαλό της και τα βήματα προς την επίτευξη του σκοπού είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ένα προς ένα.

Έτσι, λοιπόν, η μελαχρινή Άνια θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, προκειμένου να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με διαφορετικό άνδρα κάθε 20 λεπτά. Η ίδια δηλώνει: «Λατρεύω το σεξ, τη διασκέδαση και τους άντρες», και τονίζει πως αδυναμία της αποτελούν οι Πολωνοί και οι Ευρωπαίοι. Ωστόσο, δηλώνει απογοητευμένη από τα πολλά σεξουαλικά ταμπού που εξακολουθούν να υπάρχουν στην Πολωνία, γεγονός που της απαγορεύει να εκπληρώσει όπως θέλει τις ερωτικές της φαντασιώσεις.

Η Άνια Λισέβσκα διατηρεί σελίδα στο Facebook για τους θαυμαστές της, που αριθμεί πάνω από 16.000 likes. Έχει, όμως, και δικό της blog.

Keywords
Αναζητήσεις
bolos gynaika monh caxnei, gynaikes psaxnoun antres volos
Τυχαία Θέματα