Νέα πυρά της ΝΔ κατά Τσίπρα- Τον στηρίζουν περιθωριακά κόμματα για την Κομισιόν

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Κομισιόν εξαπολύει και σήμερα η ΝΔ διαμέσου της Εκπροσώπου Τύπου της, Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Χαρακτηριστικά σε δήλωσή της, η κυρία Ασημακοπούλου σημειώνει πως «κόμματα του περιθωρίου, μαρξιστικά, τροτσκιστικά και φανατικά ταγμένα εναντίον του Ευρώ και της Ευρωζώνης, βλέπουν σαν γνήσιο εκφραστή τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα» για να καταλήξει με τη φράση «δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι».

Υπενθυμίζεται

πως μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, είχε εκτοξεύσει τα βέλη του προς τον Αλέξη Τσίπρα για το ίδιο θέμα. «Η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την ηγεσία της Κομισιόν στηρίζεται σε κόμματα με “ξεκάθαρο” προσανατολισμό… Κόμματα, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, που έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ.Φαίνεται, τελικά, ότι ο κ. Τσίπρας τις αγαπημένες του συνήθειες δεν τις αποχωρίζεται ποτέ. Μετά τις ακραίες συνιστώσες εσωτερικού, επενδύει τώρα και σε ακραίες συνιστώσες εξωτερικού. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει στους Έλληνες πολίτες τα κόμματα που τον στηρίζουν», σημείωνε σε δήλωσή του ο Γραμματέας της ΝΔ.

Έτσι και η σημερινή δήλωση της κυρίας Ασημακοπούλου κινείται στην ίδια γραμμή με αυτή του κ. Παπαμιμίκου, κάτι που καταδεικνύει πως η ΝΔ προτίθεται να συνεχίσει σε επιθετικούς τόνους την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη σύμπραξή του με τα κόμματα της ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα