Νέο sex tape για την Καρντάσιαν – Ποιος πρώην το διέρρευσε; [εικόνες]

Τι κι αν η Κιμ Καρντάσιαν κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει πως είναι υπόδειγμα συζύγου και σούπερ μανούλα; Φαίνεται πως το καυτό παρελθόν της και οι πρώην εραστές της δεν την αφήνουν σε ησυχία καθώς νέο sex tape έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή του σε γνωστές σελίδες ανάλογου περιεχομένου.

Κι αν αναρωτιέστε ποιος ο λόγος να ασχολείται κανείς με τα καμώματα της Κιμ, σας έχουμε την απάντηση. Η Καρντάσιαν εμφανίζεται στο βίντεο με λευκό άντρα και όχι με τον Κάινι Γουεστ ή τον Ρέι Τζι με τον οποίο είχε γυρίσει το βίντεο που εκτόξευσε την καριέρα της. Το παράξενο είναι πως αν και είναι φανερό πως πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο είναι όντως η Κιμ, η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά και το υλικό έχει ήδη κατέβει από τις περισσότερες ιστοσελίδες.

Η μελαχροινή κοπέλα που πρωταγωνιστεί, έχει τα οπίσθια, τα μαλλιά και τα φρύδια της Κιμ, ενώ στο χέρι της φορά το ίδιο μαύρο βραχιολάκι με το οποίο η γνωστή περσόνα έχει φωτογραφηθεί πολλάκις. Το πρόσωπο μπορεί να μην φαίνεται καθαρά, όμως κάποιος που έχει παρακολουθήσει το προηγούμενο βίντεο, μπορεί να… συγκρίνει και να εντοπίσει τις ομοιότητες.

Τα ξένα media υποστηρίζουν πως οι πρώην σύζυγοι και σύντροφοι της Κιμ είναι ιδιαιτέρως ύποπτοι για τη διαρροή του υλικού, καθώς αν αφήσουμε απέξω τον Ρέι Τζι και τον Κάινι, παραμένουν σε μελαμψό ο άσος του NFL, Ρέτζι Μπους, ο Μάιλς Όστιν, ο Νικ Κάνον και ο σύζυγός της, Ντέιμον Τόμας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι λευκοί και γίνεται λόγος για πιθανή δική τους εμπλοκή στο όλο θέμα. Γκάμπιελ Όμπρι, Νικ Λέιτσι (τωρινός σύζυγος της Τζέσικα Σίμπσον) και ο πρώην σύζυγος της Κιμ, Κρις Χάμφρι, φημολογείται πως θα μπορούσαν να έχουν κοινοποιήσει το καυτό υλικό.

Μόνο η ίδια ξέρει ποιος είναι ο άντρας που επιδίδεται στο… αγαπημένο της άθλημα στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο που αυτή και ο Κάινι Γουέστ αντιμετώπισαν το θέμα, δύσκολα θα παραδεχτεί πως είναι η πρωταγωνίστρια του νέου sex tape και θα αποκαλύψει τον παρτενέρ της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα που έγινε η αρχή, έχουν πολλά ακόμα να βγουν στην φόρα για το άτακτο παρελθόν της διασημότερης εκ των Καρντάσιαν. Υπομονή Κάινι, υπομονή…

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ντέιμον Τόμας

2000-2004

Ρέι Τζι

2004-2006

Ρέτζι Μπους

2007-2010

Νικ Λέιτσι

2006

Νικ Κάνον

2006-2007 ενώ ήταν παντρεμένος με την Μαράια Κάρεϊ

Γκάμπριελ Όμπρι

2010

Μάιλς Όστιν

2010

The post Νέο sex tape για την Καρντάσιαν – Ποιος πρώην το διέρρευσε; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα