Νόμος είναι το δίκιο του… Μιχαλολιάκου – Ρουσφέτια και πισώπλατες μαχαιριές στην Χρυσή Αυγή

Όπως σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας έτσι και στις Σέρρες προτού διεξαχθούν οι εκλογές του 2012 όπου και ενέταξαν την Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο, οι τοπικές οργανώσεις του κόμματος ήταν στο περιθώριο.

Οι εκλογές

όμως και τα υψηλά ποσοστά του κόμματος έφεραν τεράστιες ανακατατάξεις και πολλές σκοτεινές υποθέσεις.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, μηνυτήρια αναφορά ενός διεγραμμένου «δόκιμου μέλους» έρχεται να ταράξει τα νερά. Ο Ιωάννης Σεδαρίδης έχει υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά οκτώ στελεχών της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Στη μηνυτήρια αναφορά του κάνει λόγο για άρνηση της τοπικής οργάνωσης να πληρώσει τα χρωστούμενα σε επαγγελματίες της περιοχής, συνοδευόμενη με αντίστοιχες απειλές.

Αναφέρει ακόμη ότι και ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο όνομά του, τον οποίο τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης αρνούνται να πληρώσουν παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι τα λειτουργικά έξοδα θα πληρώνονται από την κρατική χρηματοδότηση. Παράλληλα, την οργάνωση απασχολεί και η σκιώδης παραίτηση του πρώην βουλευτή της οργάνωσης Νικήτα Σιώη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ο υποψήφιος γαμπρός του αρχηγού, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Ο κ.Σιώης είχε παραιτηθεί επισήμως λόγο «φόρτου εργασίας» όπως είχε δηλώσει, όμως ψίθυροι κάνουν λόγο για αναγκαστηκή παραίτηση ώστε να πάρει τη θέση του, ο σύντροφος της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Ο Σιώης βέβαια, δεν πρέπει να αισθάνεται παραπονεμένος, καθώς μετέπειτα διορίστηκε έμμισθος υπάλληλος της Βουλής, ενώ, όπως ισχυρίζεται ο Σεδαρίδης, έχει στην κατοχή του και χρησιμοποιεί το Ι.Χ. Αυτοκίνητο της Βουλής που χορηγήθηκε στον βουλευτή Σερρών του κόμματος.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα