Ο Kobe Bryant σε 10 λεπτά (vid)

Είναι ο καλύτερος; Θα επιστέψει στην κορυφή; Θα ξεπεράσει κάποια στιγμή τον Michael Jordan; Πολλοί είναι οι λόγοι, ώστε να δεις τη καριέρα του Kobe Bryant να ξετυλίγεται μέσα σε ένα βίντεο.

Όταν για πάρτη του έχουν χυθεί λίτρα μελανιού, όταν έχουν αφιερωθεί χιλιάδες σελίδες του ηλεκτρονικού και έντυπου -αθλητικού και μη- τύπου, όταν εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου και δεκάδες εκπομπές έχουν ασχοληθεί με τα κατορθώματα-σκάνδαλα-τσακωμούς-μεταγραφικά σενάρια-δαχτυλίδια σου, όταν πια δεν

σου κάνει αίσθηση να ακούς ένα ολόκληρο Staples Center να σου φωνάζει ρυθμικά «M-V-P». Ε, τότε μάλλον δεν είσαι τυχαίος ή για την ακρίβεια μάλλον δεν είσαι απλά ένας ακόμα πετυχημένος. Πρέπει να είσαι ο Kobe Bryant. Ο “Black Mamba” του Los Angeles και του Αμερικάνικου μπάσκετ.

Μέσα από τα μάτια του xfactor541, ενός ταλαντούχου, όπως οφείλουμε να παραδεχτούμε, “καναλάρχη” στο YouTube, έρχεται ένα εξαιρετικό και άψογο αισθητικά βιντεάκι, που συμπυκνώνει κάτι λιγότερο από 20 χρόνια λαμπρής καριέρας σε ένα αφιέρωμα που τα έχει όλα. Από τα χρόνια στο High School, τα Draft του NBA το 1996, την αγάπη και το μίσος του με τον Shaquille O’Neal, έως τις μεταγραφολογίες, τις συγκρίσεις με τον Jordan και την αποθέωση του 5ου δαχτυλιδιού στους τελικούς εναντίον των Celtics.

Οπότε άραξε, χαλάρωσε, βολέψου στην καρέκλα σου και απόλαυσε a tribute to Kobe Bryant.

Διαβάστε ακόμα:

* “Λάμψε” μαζί με τον LeBron (vid)

* Το “σκουλήκι” που δεν σέρνεται

* “Αντίο” Peja Stojakovic (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα