Ο Tom Cruise και η Katie Holmes χωρίζουν

Επιδημία… διαζυγίου πρέπει να έχει χτυπήσει τους celebrities, καθώς ένα ακόμα διάσημο ζευγάρι βάζει τέλος στην κοινή του πορεία!

Τα θεμέλια του Hollywood τρέμουν. Ένα ακόμα αγαπημένο του ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό του. Και αν στην περίπτωση του Johnny Depp και της Vanessa Paradis το πράγμα φαινόταν εδώ και καιρό, κανείς δεν περίμενε ότι ο Tom Cruise

και η Kate Holmes θα έπαιρναν διαζύγιο, μετά από περίπου 6 χρόνια. Τουλάχιστον κανείς έξω από το πολύ οικογενειακό κύκλο τους…

Γιατί τα τελευταία 6 χρόνια πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση τους. Οι φήμες έλεγαν ότι ο Cruise απομόνωνε σταδιακά την Holmes (κάτι που φαίνεται αν σκεφτείς ότι είχε εμφανιστεί μόλις σε 6 ταινίες από το 2008 μέχρι σήμερα), ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη επειδή δεν άντεχε την πίεση του Tom, ότι το πάθος του Cruise για τη σαϊεντολογία την επηρέαζε, ενώ κανείς δεν ξεχνάει τα καραγκιοζιλίκια του γνωστού ηθοποιού στην εμφάνισή του στο show της Oprah όταν πήδαγε πάνω στους καναπέδες και έπεφτε στα πατώματα – ήταν τότε που είπαν όλοι ότι το παλικάρι το έχασε εντελώς!

Anyway. Το βράδυ της Παρασκευής ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού το ανακοίνωσε και άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση ανήκει στην Holmes, η οποία κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου και ζητά την πλήρη κηδεμονία της μικρής Suri. Κάτι που πρέπει να σόκαρε μέχρι και τον Cruise, αφού αυτόν τον καιρό βρίσκεται για γυρίσματα στην Ισλανδία και δεν είχε ιδέα για τα σχέδια της συζύγου του.

“Είναι ένα προσωπικό και ιδιωτικό θέμα για την Katie και την οικογένειά της” δήλωσε στο περιοδικό People ο δικηγόρος της Holmes. “Η πρώτη και μοναδική της έννοια είναι, όπως ήταν πάντα, η προστασία της κόρης της”. Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού είπε ότι “ο Tom είναι βαθιά θλιμμένος και όλη του η προσοχή είναι επικεντρωμένη στα τρία παιδιά του”.

Να σημειωθεί ότι η κοινή περιουσία του ζευγαριού υπολογίζεται στα 275εκ. δολάρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα