Ο αυτοκράτορας της πισίνας επιστρέφει – Ο Μάικλ Φελπς δεν αφήνει τον θρόνο του!

Η 12η Αυγούστου του 2012 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για εκείνον. Όχι απλώς είχε γίνει ο άνθρωπος που είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ στις κατακτήσεις μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αποφάσιζε να βάλει και τέλος στην καριέρα του, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο λόγος φυσικά για τον Μάικλ Φελπς, τον αυτοκράτορα της πισίνας, ο οποίος κατάφερε να πάρει 18 χρυσά και συνολικά 22 μετάλλια σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες

και μετατράπηκε σε θρύλο της κολύμβησης.

Ωστόσο 9 μήνες μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από τον αθλητισμό, τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ θέλουν τον 27χρονο star να επιστρέφει στις πισίνες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο Φελπς θα συμμετέχει και στους Αγώνες του Ρίο το 2016. «Ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών δεν κρεμάει το… μαγιό του τελικά» έλεγε το ρεπορτάζ. Μια είδηση που ενθουσίασε χιλιάδες Αμερικανούς, οι οποίοι έσπευσαν να αφήσουν μηνύματα στο twitter του.

Βέβαια ο Φελπς δεν επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά ούτε τη διέψευσε. «Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν μια ιστορία και τη λένε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει» απάντησε ο 27χρονος στα social media, λέγοντας στον κόσμο να μην πιστεύει πάντα ότι διαβάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα