Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι νέος προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας

Τον Έλληνα ομογενή Άγγελο Ποστέκογλου επέλεξε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας για την θέση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, ο Ποστέκογλου υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα οδηγήσει την Αυστραλία στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Ο 48χρονος ομογενής, θα είναι ο αντικαταστάτης του Γερμανού Χόλτζερ Όσιεκ, ο οποίος απομακρύνθηκε απο τον πάγκο της εθνικής ομάδας έπειτα απο τις δύο βαριές ήττες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απο τις Βραζιλία και Γαλλία.

Η επιλογή του Ποστέκογλου δεν είναι τυχαία, καθός ο έμπειρος προπονητής έχει κερδίσει τέσσερις φορές το παναυστραλιανό πρωτάθλημα, με ομάδες όπως η Ελλάδα Μελβούρνης και η Μπρίσμπαν.

Επισημαίνεται πως ο Ποστέκογλου δεσμεύεται με συμβόλαιο απο την Bικτορι, η οποίο ωστόσο ανακοίνωσε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της Εθνικής Ομάδας απο τον έμπειρο προπονητή.

Τέλος, η πρώτη φορά που ο Ποστέκογλου θα είναι στον πάγκο της εθνικής Αυστραλίας θα είναι το φιλικό με την Κόστα Ρίκα στις 19 Νοεμβρίου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα