Ο Μπόμπι Κένεντι σκότωσε τη Μονρόε με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά – Νέο βιβλίο «κλείνει» την υπόθεση Μέριλιν

12:44 2/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Λίγους μήνες μετά την «ομολογία» ηλικιωμένου πρώην πράκτορα της CIA που υποστηρίζει πως σκότωσε τη Μέριλιν Μονρόε λόγω των σεξουαλικών της σχέσεων με τον Φιντέλ Κάστρο, ακόμα ένα σενάριο δολοφονίας της αιώνιας ξανθιάς κάνει την εμφάνισή του. Το βιβλίο «The Murder of Marilyn Monroe: Case Closed», κυκλοφόρησε και θέλει τη Μέριλιν να έχει δολοφονηθεί από τον διασημότερο ίσως εραστή της.

Οι συγγραφείς - δημοσιογράφοι του βιβλίου «Η δολοφονία της Μέριλιν Μονρόε», Τζέι

Μάργκολις και Ρίτσαρντ Μπάσκιν, ισχυρίζονται ότι η θρυλική σταρ δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από τον… Μπόμπι Κένεντι. «Δολοφονήθηκε από τον Μπόμπι Κένεντι με τη βοήθεια του γαμπρού του, Πίτερ Λόφορντ και του ψυχιάτρου της, Ραλφ Γκρίνσον, ο οποίος της έκανε θανατηφόρα ένεση στην καρδιά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βιβλίο.

Η Daily Mail δημοσιεύει πρώτη φορά αποσπάσματα από το βιβλίο - κόλαση που περιγράφουν με λεπτομέρειες τη στυγερή δολοφονία της σταρ, με όσα γράφονται να έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο σε όσους έχουν εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα στο μυστηριώδη θάνατο της αιώνιας ξανθιάς.

Σύμφωνα το βιβλίο των Μάργκολις και Μπάσκιν, όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 1962, όταν o Τζον Κένεντι ξεκίνησε μια ερωτική σχέση με την Μέριλιν και έστειλε τον αδελφό του, Μπόμπι, να την πείσει να σταματήσει να τηλεφωνεί στον Αμερικανό Πρόεδρο, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση εκείνος να την παντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα: «Μου είπαν να σκοτώσω τη Μονρόε γιατί έκανε σεξ με τον Κάστρο»

Όμως, ο Μπόμπι ερωτεύτηκε τη λολίτα, όπως τον ερωτεύτηκε κι εκείνη. Της υποσχέθηκε ότι θα άφηνε την γυναίκα του για να την παντρευτεί, όμως όπως ήταν λογικό, κανένα από τα δύο αδέλφια Κένεντι δεν είχε σκοπό να χαλάσει το σπίτι του για εκείνη. Έτσι η Μέριλιν άρχισε τις απειλές πως θα κάνει μια συνέντευξη Τύπου όπου θα αποκάλυπτε τις σχέσεις της και με τους δύο, όπως επίσης και όλα τα μυστικά της οικογένειας που η ίδια είχε κρατήσει σε ένα κόκκινο σημειωματάριο.

Τότε ο Μπόμπι κατέστρωσε το καλοστημένο σχέδιο δολοφονίας της, με τον ίδιο να την επισκέπτεται για τελευταία φορά στις 4 Αυγούστου του 1962 μαζί με τον γαμπρό του. Μετά από έντονο καβγά μεταξύ τους λέγεται ότι η Μέριλιν πήρε ένα μαχαίρι και του επιτέθηκε και οι δύο σωματοφύλακες του, της έκαναν μια ηρεμιστική ένεση.

Όση ώρα εκείνη ήταν αναίσθητη έψαχναν να βρουν το σημειωματάριό της αλλά η ένεση δεν την έπιασε για πολύ. Στη συνέχεια, την έγδυσαν, της έκαναν κλύσμα που περιείχε ηρεμιστικά χάπια με αποτέλεσμα η Μέριλιν να πέσει αναίσθητη.

Σύμφωνα με την μαρτυρίες του γιατρού που την επισκέφθηκε, ήταν γυμνή δίπλα στο κρεβάτι της και υπήρχαν χάπια μέσα σε συσκευασίες, όμως, πουθενά δεν υπήρχε νερό ή αλκοόλ και καμία άλλη ένδειξη πως τα είχε καταναλώσει.

Την ώρα που προσπαθούσε να την συνεφέρει, ήρθε ο ψυχίατρός της και έκανε συνεχώς «λάθος κινήσεις», αδυνατώντας να την επαναφέρει στη ζωή. Στη συνέχεια, έβγαλε μία ένεση με μία τεράστια βελόνα και την κάρφωσε στο στήθος της με τόση μανία που της έσπασε το ένα πλευρό, αναφέρουν οι συγγραφείς.

Σίγουρα, το συγκεκριμένο βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις. Όσο για τους θαυμαστές της Μέριλιν; Αποτελεί μια δικαίωση που άργησε, αλλά τελικά ήρθε.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Μπόμπι Κένεντι σκότωσε τη Μονρόε με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά – Νέο βιβλίο «κλείνει» την υπόθεση Μέριλιν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα