Ο χρυσός κόσμος του Thor: Σαρώνει η ταινία στο Box Οffice

Σπάει τα ταμεία κυριολεκτικά το «Thor: The Dark World», αφού έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη στο Box Office, αλλά η έκπληξη βρίσκεται στη δεύτερη θέση καθώς κατακτήθηκε από μία ταινία που αναμενόταν να πατώσει.Η ταινία Thor: The Dark World κατατρόπωσε τους πάντες έχοντας κέρδη 479 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και 38.4 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ,

μέσα σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο.

Δεύτερη βρίσκεται η ταινία «The Best Man Holiday» η οποία είχε κέρδη 30.6 εκατομμύρια δολάρια – ποσό πολύ μεγαλύτερο από το κόστος παραγωγής της. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανένας δεν περίμενε τη συγκεκριμένη τροπή καθώς η πρώτη κυκλοφορία της ταινία το 1999 είχε κέρδη 9 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη εβδομάδα.

Η συγκεκριμένη ταινία βαθμολογήθηκε με Α+ σε όλες τις κατηγορίες από το περιοδικό Cinema Scope, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο.

Τρίτη ήρθε η ταινία Las Vegas με κέρδη 8.9 εκατομμύρια δολάρια στη τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας της και ακολουθείτε από το Free Birds με κέρδη 8.5 εκατομμύρια, ενώ στην πέμπτη θέση με 7.8 εκ. δολάρια βρίσκεται η ταινία Jackass Presents: Bad Granpa.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα