Ο δονητής έχει την δικιά του ιστορία

Τι νόμιζες ότι οι δονητές είναι μια μόδα των τελευταίων χρόνων; Πόσο λάθος κάνεις! Ο δρόμος για την ερωτική αυτονομία της γυναίκας έχει αρχίσει πολλά χρόνια πριν. Ορίστε η ιστορία τους.

Το ήξερες, πως ο πρώτος αυτοσχέδιος δονητής ήταν μία έμπνευση του Αιγυπτιακού πολιτισμού και δη, της πασίγνωστης Βασίλισσας Κλεοπάτρας; Κι όμως, η αλήθεια αυτή είναι ή τουλάχιστον αυτό λένε οι παραδόσεις. Και επειδή παρθενογένεση δεν υφίσταται, ούτε καν στα sex toys, ορίστε οι πρώτοι δονητές που επέφεραν την επανάσταση της αυτό-ικανοποίησης και αποτελέσαν πηγή έμπνευσης για τις εξελιγμένες τους εκδόσεις, που πλέον γίνονται ανάρπαστες στην αγορά.

Οι άγριες μέλισσες της Κλεοπάτρας (54π.Χ.) – Μικρός Χρυσός (2004)
Οι παράδοση λέει πως πριν δύο χιλιάδες και κάτι χρόνια, η Βασίλισσα Κλεοπάτρα είχε την φαεινή ιδέα, να αιχμαλωτίσει δεκάδες εξαγριωμένες μέλισσες μέσα σε μία κούφια κολοκύθα. Ο σκοπός της βέβαια ήταν πονηρός, δημιουργώντας καταυτό τον τρόπο το πρώτο αυτοσχέδιο -και με την συνδρομή της φύσης- δονητή στην ιστορία του ανθρώπου. Το 2004, ακριβώς 2050 χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε και η μεταμοντέρνα εξέλιξή του, εμπνευσμένη από τις περιπέτειες της αρχαίας Βασίλισσας και των εξερευνήσεών της, εν ονόματι «Μικρός Χρυσός» («Little Gold»). Ο στερεός χρυσός ράβδος φτιαγμένος από χειρουργικό ατσάλι θεωρείται μέχρι και σήμερα «αυθεντία» στο χώρο του, προκαλώντας τριγμούς στο πέρασμά του.

Το «Pulscocon» του Δρ. Macaura (1890) – Hitachi Magic Wand (1970)
Μπορεί το δημιούργημα της Βικτοριανής εποχής, από τον Δρ. Macaura, να ήταν ένα χειροκίνητο μηχάνημα που ικανοποιούσε τους κρυφούς και καταπιεσμένους πόθους της εποχής, παρόλα αυτά, μιλώντας στο σήμερα δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν αγριεύεσαι και λίγο στην όψη του. Η σύγχρονη εκδοχή του, είναι το «Hitachi Magic Wand» το οποίο πρωταγωνίστησε στις περισσότερες adult movies της δεκαετίας των 70’s, ενώ πλέον κυκλοφορεί και λανσάρεται κυρίως, ως μηχανή μασάζ. Αν και αντίκα πια, υπάρχουν μέχρι σήμερα υποστηρικτές του, οι οποίοι στηρίζουν την επιλογή τους στο ότι μεταφέροντας 110 volt ρεύματος σε μία περιστρεφόμενη μπάλα δόνησης, δύσκολα θα βρεις καλύτερο εργαλείο για να σου κάνει την δουλειά. Τι να πούμε; Οι ειδικοί ξέρουν.

The Manipulator (1891) – Form 6 (2006)
Άλλη μία καινοτόμος ιδέα, της ενεργότατης σεξουαλικά περιόδου της Βικτωριανής εποχής. «Ο χειριστής», όπως θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε το εύρημα του 19ου αιώνα, ήταν μία επαναστατική μηχανή, που αντικαθιστούσε πλήρως τα «προσόντα» του άντρα στο κρεβάτι. Αν και μία αγριάδα σε πιάνει κοιτώντας το, η αλήθεια είναι ότι η νέα minimal version της με τις πολυμερείς μπαταρίες λιθίου, που πρωτοκυκλοφόρησε μερικά χρόνια πριν, θα υπηρετεί πολύ πιο εύκολα τις φαντασιώσεις του γυναικείου μυαλού.

Oster Stim-U- Lax (1937 )- Form 3 (2010)
Το «Oster Stim-U- Lax» ήρθε στις ζωές των ανθρώπων λίγα χρόνια πριν το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, επιφέροντας την δική του επανάσταση στο χώρο. Πλήρως εφαρμοσμένο στο δάχτυλο του άντρα -και όχι μόνο- είχε

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews