Ο πρόεδρος του Μαλάουι κατηγορεί τη Μαντόνα για εκβιασμό

Ο πρόεδρος του Μαλάουι προέβη σε ένα ανελέητο λεκτικό “χαστούκι” προς τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, αφού την κατηγορεί ευθέως για εκβιασμό της εξαθλιωμένης αφρικανικής χώρας.

Μέσω μίας επίσημης ανακοίνωσης, σήμερα, ο Αφρικανός πρόεδρος Τζόις Μπάντα “επιτίθεται” στη Μαντόνα, υποστηρίζοντας ότι είναι “εκβιαστική και άξεστη”, ενώ της προτείνει να “μάθει γρήγορα την εντιμότητα του να λες την αλήθεια”.

Η γεμάτη σαρκασμό ανακοίνωση κριτικάρει την αστέρα της μουσικής για το ότι πιστεύει πως “κάνει καλό στο Μαλάουι” και επειδή “με τον τρόπο αυτό πιστεύει πως είναι υποψήφια για VIP μεταχείριση”.

Αφού σημειώνει ότι η Μαντόνα έχει υιοθετήσει δύο Μαλαουιανά παιδιά, η επιθετική ανακοίνωση συνεχίζει, κατηγορώντας την τραγουδίστρια για εκβιασμό: “Προκύπτει ως περίεργο και καταθλιπτικό το γεγονός ότι για μία ανθρωπιστική πράξη, η Μαντόνα απαιτεί από το Μαλάουι να είναι για πάντα ευγνώμον και υπόχρεο στην καλοσύνη της. Η ευγένεια, όσον αφορά την κοινή έννοιά της, είναι δωρεάν και ανώνυμη. Αν δεν μπορεί να είναι δωρεάν και σιωπηλή, δεν είναι ευγένεια. Είναι κάτι άλλο. Τότε, αρχίζει να προσεγγίζει επικίνδυνα τον εκβιασμό”.

Η Μαντόνα έχει πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις στην αφρικανική χώρα, ύστερα από την υιοθεσία δύο παιδιών, του Ντέιβιντ και της Μέρσι, το 2006 και το 2009 αντίστοιχα. Ωστόσο, η σχέση της βασίλισσας της ποπ με τη χώρα έχει έλθει σε σύγκρουση, κυρίως λόγω της αποτυχίας της σταρ να κρατήσει την υπόσχεσή της, για επενδύσεις στην τοπική σχολική κοινότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα