Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποκαλύπτει ότι έβγαλε 50 εκατομμύρια δολάρια από το «The Avengers»

Πραγματικά το ποσό αυτό είναι ασύλληπτο, αλλά αν αναλογιστούμε ότι τα κέρδη των «Avengers» ήταν πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο παγκοσμίως, τότε δεν ακούγεται και εξωφρενικό.

Μιλάμε φυσικά για την αμοιβή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στην ταινία «Οι Εκδικητές», η τρίτη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών. Ο διάσημος ηθοποιός που φόρεσε τη στολή του «Iron Man» αποκάλυψε ότι η αμοιβή του στην ταινία έφτασε τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες που ήθελαν τα μηδενικά στο λογαριασμό

του να πολλαπλασιάζονται.

«Είναι εξωφρενικό, ομολογώ» αναφέρει ο ίδιος. Και γνωρίζοντας τον προκλητικό απόηχο μιας τέτοιας δήλωσης, σπεύδει να αποκαλύψει ότι οι εκκρεμότητες που έχει με την εφορία είναι ανάλογης κλίμακας ποσά, προσθέτοντας: «Όποιος θεωρεί σημαντικά τα προβλήματά του, ας αρχίσει να χρωστάει στην εφορία και θα δει τι είναι πραγματικοί μπελάδες».

Όσον αφορά το μέλλον του ηθοποιού ο ίδιος φάνηκε αρκετά επιφυλακτικός. «Σε λίγα χρόνια θα είμαι 50. Άλλωστε πόσες ταινίες του είδους μπορώ να κάνω ακόμα και πόσες επαναλήψεις ενός επιτυχημένου καστ μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικές;» δηλώνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Προς το παρόν βρίσκεται σε περιοδεία προώθησης του «Iron Man 3» που αναμένεται στις αίθουσες του κινηματογράφου στις 25 Απριλίου.

Δείτε το trailer…

Keywords
Τυχαία Θέματα