Ο Σαβιόλα την τιμητική, ο Μαρινάκης τις εντυπώσεις – Το παρασκήνιο της παρουσίασης του αργεντινού σταρ

16:20 6/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Χαβιέ Σαβιόλα είχε την τιμητική του στο «Καραϊσκάκη», αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στήριξε τον προπονητή της ομάδας, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του 902.

Μάλιστα, επανέλαβε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ΠΑΕ, εφόσον παραμείνει «όμηρος» των εισαγγελικών

αρχών, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αργεντινός άσος από την πλευρά του, δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καλωσορίζοντας τον Σαβιόλα τόνισε πως «είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζουμε τον Σαβιόλα που είναι κόσμημα για το πρωτάθλημά μας. Κάναμε την υπέρβασή μας. Ολα αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του, η εμπειρία του, οι ικανότητές του, θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όταν θα είναι έτοιμος θα μας κάνει χαρούμενους μέσα στο γήπεδο».

Ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν λακωνικός και μίλησε για τις προσδοκίες του, λέγοντας πως «ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα λόγια του. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο. Προσπαθώ να ετοιμαστώ για να απολαύσει ο κόσμος τις ικανότητές μου. Ευχαριστώ τον κόσμο, νιώθω ήδη την αγάπη του. Θέλω να του την ανταποδώσω στο γήπεδο».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε και για την υπέρβαση που έκανε ο Ολυμπιακός με τη μεταγραφή του αργεντίνου σταρ, αλλά και να τοποθετηθεί στο θέμα του Μίτσελ. «Ηρθαμε εδώ για τον Σαβιόλα και όχι για άλλα ερωτήματα. Τέλος πάντων. Οσον αφορά γιατί κάναμε την υπέρβαση, αυτό που έχει κουράσει όλο τον κόσμο είναι αυτή η καθημερινή μιζέρια.

Και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο καθένας μας να δουλέψει, να βάλει το κεφάλι κάτω και να κάνει 5 πράγματα γι' αυτόν τον τόπο. Και όσοι έχουμε την δυνατότητα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση για να δείξουμε ότι η Ελλάδα υπάρχει. Σχετικά με τον προπονητή. Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά! Ο Ολυμπιακός όταν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι έτοιμος. Εχουμε πολύ καλό υλικό και θα ενισχυθούμε ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να βγαίνει αυτή η εικόνα. Αν έχουν γίνει πχ δύο λάθη από τον προπονητή εμάς δεν μας απασχολεί. Είμαστε στην προετοιμασία, ήταν πολύ σκληρή και όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή. Ας κάνουμε λίγη υπομονή, υπάρχει χρόνος. Είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο Σαβιόλα αναφέρθηκε και στα κίνητρα που του δίνει ο Ολυμπιακός και για την απόφασή του να έρθει στον Πειραιά… «Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα το έκανα γιατί έχω κίνητρα. Το σημαντικότερο; Να την βοηθήσω με την εμπειρία μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω για να κάνει η ομάδα το κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για την πρόταση, σκεφτόμουν ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Το κίνητρο ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια με ενέπνευσε η συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού», ήταν τα λεγόμενα του αργεντινού στράικερ.

Θυμήθηκε και το γκολ που πέτυχε εναντίον της νέας του ομάδας, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μονακό. «Το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό είναι από τα ωραιότερα της καριέρας μου. Ελπίζω να το έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του. Πλέον θα χαίρονται με αυτά που βάζω γι' αυτούς», σχολιάζει για το γκολ με τη Μονακό», ενώ για τα ντέρμπι των αιωνίων, αυτά εναντίον του Παναθηναϊκού, το «κουνέλι» δήλωσε πως «ναι, ξέρω. Μου έχουν πει ότι πρέπει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια ο Ολυμπιακός».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο θέμα του ιδρύματος που σκοπεύει να ιδρύσει, αποκαλύπτοντας πως «το θέμα του ιδρύματος το έχουμε σκεφτεί εδώ και 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε. Ο Ολυμπιακός βοηθάει ήδη τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να έχει όσο λιγότερο προβολή κάτι τέτοιο. Δεν έχει σημασία να το λες. Μόνο να βοηθάς», ενώ εμφανίσθηκε δυσαρεστημένος με το όλο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως είναι στις προθέσεις του να αφήσει την προεδρία του συλλόγου. «Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του Κορρέ και της Παπανδρέου. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα, αλλά να μην υπάρχει καμία ανησυχία στον κόσμο. Θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό», ήταν η τοποθέτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα