Ο Στάθης Τσοτσορός πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια

15:36 4/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛΠΕ αλλάζουν οι υπουργοί, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιάνης Βαρουφάκης και Γιάννης Τσιρώνης.

Μετά από απόφαση που πάρθηκε από τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τον υπουργό Οικονομικών και τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Ευστάθιος Τσοτσορός.

Ο

κ. Τσοτσορός έχει σπουδάσει Μηχανολογία στο Μετσόβιο και εκτός από καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ήταν και πρώην στέλεχος του ΣΚΑΙ, ιδιοκτήτης της αποτυχημένης πλατφόρμας Alpha Digital, είχε διατελέσει επιστημονικός Υπεύθυνος για τον τομέα «Οικονομίας» 1995-2000 στο Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών, Ι.ΣΤ.Α.Μ.Ε.«Ανδρέας Παπανδρέου». Έχει συμμετέχει, επίσης, στο σχεδιασμό, κατάρτιση του πλαισίου εισηγήσεων και οργάνωση πενήντα μίας ημερίδων καθώς επίσης και των επιστημονικών μελετών για τις οικονομίες οκτώ χωρών της Ν.Α. Ευρώπης και την Οικονομική και Νομισματική Ένωση (Ο.Ν.Ε.)(1995-2004).

Οι υπουργοί με επιστολή τους στα Ελληνικά Πετρέλαια αναφέρουν ότι με βάση τις προβλέψεις του καταστατικού της εταιρείας εξέδωσαν απόφαση με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο ορίζει ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας τους εξής:

* Τον Ευστάθιο Τσοτσορό (Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο – Οικονομολόγο) για τη θέση του Προέδρου

* Τον Γρηγόριο Στεργιούλη (Χημικό Μηχανικό) για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου

Και ως μέλη του Δ.Σ. τους:

* Γεώργιο Γρηγορίου (Χημικό Μηχανικό)

* Στρατή Ζαφείρη (Χημικό Μηχανικό)

* Ανδρέα Σιάμισιη (Οικονομολόγο)

* Σωτήρη Κοντονάσιο (Δικηγόρο)

* Γεώργιο Μαλόγλου (Οικονομολόγο)

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Ο Στάθης Τσοτσορός πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα