Ο Τομ Κρουζ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, δίπλα στη Σούρι!

Σε απόγνωση βρίσκεται η Κέιτι Χολμς από το πρωί που διάβασε στις εφημερίδες ότι ο Σαϊεντολόγος σύζυγός της δεν πρόκειται να αφήσει ήσυχο το παιδί μετά το διαζύγιο. Και ας το έχει γράψει εκείνη στις Καλόγριες…

Δεν το βάζει εύκολα κάτω ο Τομ Κρουζ. Λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα τα οποία αποθέωναν την Κέιτι Χολμς για το διπλό χτύπημα που του κατάφερε -όταν κέρδισε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού τους και έγραψε την 6χρονη Σούρι σε σχολείο θηλέων της Καθολικής

Εκκλησίας- ο Σαϊεντολόγος ηθοποιός κάνει… κίνηση ματ.

Έδωσε, λοιπόν, εντολή στους μανατζέρ του να βρουν το ιδανικό, υπερπολυτελές εννοείται, διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το οποίο θα αγοράσει προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην κορούλα του.

Η Χολμς αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους είχε πάρει τη Σούρι και είχε φύγει από το Λος Άντζελες όπου διέμεναν με τον Τομ Κρουζ κι όπου η Σαϊεντολογία είναι πανίσχυρη…

«Ο Τομ Κρουζ ψάχνει για καινούριο σπίτι στη Νέα Υόρκη. Προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή. Δεν θέλει να πάει πίσω στο διαμέρισμα όπου ζούσε με την Κέιτι. Ψάχνει κάτι πολύ πριβέ, όπου δεν θα χρειάζεται να έρχεται σε επαφή με τους γείτονες περνώντας μέσα από ένα λόμπι, ή να βλέπει ανθρώπους καθώς μπαίνει στο σπίτι του, στην είσοδο ή στα ασανσέρ», αποκάλυψε μια πηγή στην εφημερίδα New York Post.

Το πρώην ζευγάρι είχε διαμέρισμα στο Μανχάταν αλλά ο Τομ Κρουζ δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει. Προτιμά να βρει ένα… πιο κοντά στο σπίτι όπου διαμένει τώρα η Κέιτι Χολμς με το παιδί.

Κράτησε ωστόσο το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς όπου μένει με τον 17χρονο γιο του Κόνορ και δίπλα στην 19χρονη κόρη του Ιζαμπέλα. Τα δυο υιοθετημένα παιδιά του από τον γάμο με τη Νικόλ Κίντμαν επέλεξαν να μείνουν με τον πατέρα τους όταν ενηλικιώθηκαν καθώς είναι ένθερμοι οπαδοί της Σαϊεντολογίας. Έχουν σχεδόν κόψει κάθε επαφή με την μητέρα τους κι αυτός ακριβώς είναι ο εφιάλτης της Χολμς.

Τρέμει στην ιδέα ότι ο Τομ Κρουζ θα μυήσει την Σούρι στη σέκτα και κάποια στιγμή το παιδί θα απαρνηθεί την μητέρα του. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει την κατήχηση της 6χρονης κόρης τους όταν η Χολμς πήρε το παιδί κι έφυγε για Νέα Υόρκη.

Κι ο 50χρονος Σαϊεντολόγος την ακολούθησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα