Τσιγκούνης ο Τζάστιν Μπίμπερ – Δεν βοηθά τον άπορο παππού του

Μπορεί ο νεαρός σταρ να είναι ένα από τα πλουσιότερα πρόσωπα στην Αμερική, αλλά δεν δείχνει να έχει βοηθήσει τον παππού του και τη γιαγιά του που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Ο Τζορτζ Μπίμπερ ήταν πάντα εκεί για τον μικρό Τζάστιν, αλλά φαίνεται πως τώρα που μεγάλωσε, ο διάσημος σταρ έχει ξεχάσει και αυτούς που τον αγαπούν πραγματικά.

«Μπορεί ο Τζάστιν να αξίζει, όπως γράφεται, 110 εκ. δολάρια, αλλά εμείς δεν έχουμε δει καμιά οικονομική

βοήθεια. Θα είναι πάντα ο εγγονός μου και αισθάνομαι περήφανος για αυτόν, αλλά όλο αυτό με στεναχωρεί γιατί η κατάσταση μας είναι απελπιστική. Εγώ λόγω της αρρώστιας μου δεν μπορώ να δουλέψω και το ίδιο και η γυναίκα μου. Ο Τζάστιν όμως δεν μας έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο, είναι σαν να ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες», δήλωσε σε συνέντευξη του ο παππούς του.

Ο Τζορτζ Μπίμπερ δήλωσε πως κάποτε ο μικρός Τζάστιν ήταν μεγάλο μέρος της ζωής τους, αλλά πλέον συμπεριφέρεται σαν ξένος.

«Πάλι καλά που έχουμε άλλα 10 εγγόνια που τουλάχιστον μας σκέφτονται» δήλωσε ο άπορος παππούς του νεαρού σταρ.

Τέλος έδειξε να εκνευρίζεται με το γεγονός πως οι παππούδες από την πλευρά της μητέρας του, έχουν στη διάθεση τους ότι θελήσουν από τον μικρό σταρ, από σπίτια και αυτοκίνητα μέχρι κρουαζιέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα