Ο Βάις στον Ολυμπιακό – Ακολουθεί ο Αμαλφιτανό

Ο Βλάντιμιρ Βάις πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς βρίσκεται ήδη από τα ξημερώματα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με του Πειραιώτες.

Ο 24χρονος διεθνής Σλοβάκος εξτρέμ έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους ερυθρόλευκους για τριετή συνεργασία και παρότι υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από πολλές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου της Σεβίλλης, της Τζένοα, της Γιουβέντους,

αλλά και της Μίλαν, ο άσος θα συναντηθεί σήμερα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Βάις ενώ το υπόλοιπο θα κρατήσει ο ατζέντης του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, ο Μίνο Ραόλα (που έχει παίκτες όπως ο Ιμπραίμοβιτς και ο Μπαλοτέλι), ο οποίος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του Βάις.

Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν επίσης την υπόθεση του Μοργκάν Αμαλφιτανό και αισιοδοξεί για θετική κατάληξη στις επαφές που έχει με την Μαρσέιγ, περιμένοντας οριστικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Με Βάις και Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός ενισχύεται σε ποιότητα και ταχύτητα στο δημιουργικό παιχνίδι, ενώ η επόμενες κινήσεις του έχουν να κάνουν με την απόκτηση αμυντικού μέσου, με τα βλέμματα από το σκάουτινγκ να είναι στραμμένα στη Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα