Οι διάσημοι (& οι φωτό τους) στο Twitter

Το Twitter δεν είναι (πλέον) απλά “ένα ακόμα social media”. Αποτελεί πηγή ειδήσεων, ανακοινώσεων και ανακάλυψης νέων φωτογραφιών διασήμων.

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Κάποτε οι παπαράτσοι έπρεπε να περιμένουν ώρες ατελείωτες έξω από σπίτι κάποιου celebrity προκειμένου να έχουν μια καλή και juice φωτογραφία του. Και αυτό δεν ήταν σίγουρο ότι θα το καταφέρουν. Ωστόσο πλέον το επάγγελμά τους δείχνει να απειλείται. Από ποιους; Μα φυσικά από τους ίδιους τους

διάσημους, που δεν διστάζουν να “ανεβάζουν” φωτογραφίες τους στο Twitter – κάποιες ιδιαίτερα προκλητικές.

Όπως αυτή της Kelly Brook, που “ανέβασε” μια ημίγυμνη φωτό της, για να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο profile είναι original! Μήπως να ανεβάσει και άλλες αποδείξεις; Ο λαός της τέτοια θέλει! Anyway…

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio μπορεί να είναι βετεράνος στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, αλλά χαίρεται ακόμα για το θόρυβο των παρασκηνίων. Με ρεπόρτερ, φωτογράφους, κομμωτές, make up artists και άλλα μοντέλα σε κατάσταση αμόκ, η Ambrosio έκλεψε μια στιγμή για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το χάος που επικρατούσε. Έστειλε μια φωτογραφία με τον εαυτό της φορώντας μια ροζ ρόμπα λέγοντας: “Ετοιμάζομαι για την επίδειξη της Victoria’s Secret! Γίνεται της τρελής στα παρασκήνια!”.

Μπορεί η Ambrosio να καλλωπιζόταν και οι υπόλοιποι άγγελοι να έτρεχαν σαν τρελές, αλλά η πεντάμορφη Doutzen Kroes καθόταν και συζητούσε στα παρασκήνια με τον -όχι μόνο ράπερ- αλλά και καινούριο σχεδιαστή σειράς ρούχων Kanye West. Η Kroes “τουίταρε” μια φωτογραφία της με το διάσημο ράπερ λέγοντας “Με τον Kanye στα παρασκήνια περιμένοντας να αρχίσει η επίδειξη”!

Αφότου η Mariah Carey και ο σύζυγός της Nick Cannon έγιναν ευτυχείς γονείς των διδύμων Moroccan και Monroe τον Απρίλιο, η Carey ξεκίνησε αποστολή για να επανακτήσει την παλιά της φιγούρα. Μέχρι τώρα, έχει επιτύχει, χάνοντας 13 κιλά. Έτσι τουίταρε μια φωτογραφία για να μας δείξει την πρόοδο που έχει κάνει ευχόμενη να μπορεί να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να χάσουν κιλά.

Ο Ashton Kutcher, ο άντρας με τα πολλά πρόσωπα και πρωταγωνιστής της σειράς “Two and a half men” τουίταρε φωτογραφία με τους παλιούς συμπρωταγωνιστές του από το “The ‘70s show” παίρνοντας πολύ αστείες πόζες.

Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις διάσημες φωτογραφίες του Twitter, οι οποίες ανανεώνονται κάθε εβδομάδα σε χρόνο ντε-τε. Για αυτό το νου σου, να μην χάσεις τις καλύτερες…

Διαβάστε ακόμα:

* Μια Μoss δεν είναι ποτέ αρκετή

* Scarlett Johansson. Hot. Again!

Keywords
Τυχαία Θέματα