Οι γονείς της Άννυ διασκέδαζαν στο μπαρ πριν τη σύλληψη τους – Τι αποκάλυψε στην κατάθεση του ο παππούς

15:35 8/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Λίγες ώρες πριν από τη σύλληψη τους και τη στιγμή που όλη η Ελλάδα είχε πάθει σοκ από το αποτρόπαιο έγκλημα, οι γονείς της Άννυ δεν φαίνεται να αγωνιούσαν καθώς αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ της 4ης Μαΐου σε μπαρ του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το protothema.gr,

οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ αποφάσισαν το βράδυ πριν τη σύλληψη να το ρίξουν έξω. Οι δυο τους βρέθηκαν στην περιοχή του Μεταξουργείου σε ένα μπαρ όπου δουλεύει η πρώην σύντροφος του παιδοκτόνου. Οι θαμώνες απόρησαν και έσπευσαν να ρωτήσουν τι έχει γίνει με τη μικρή χωρίς να πάρουν κάποια σαφή απάντηση.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η πρώην σύντροφος του Σάββα που δουλεύει στο μπαρ έχει καταθέσει στην αστυνομία ενώ μίλησε και για περιστατικά με τον 27χρονο που την έδερνε. Φίλη της πρώην συντρόφου του 27χρονου μίλησε στο protothema.gr αποκαλύπτοντας ένα ακόμα φρικιαστικό περιστατικό με τον Σάββα πρωταγωνιστή: «Όταν είχε δεσμό με το Σάββα, έχασε τη μητέρα της. Έτσι ταξίδεψε στη Βουλγαρία για την κηδεία και παρέμεινε εκεί αρκετές ημέρες. Το σκυλί της θα γεννούσε και ζήτησε από το Σάββα να προσέξει τα κουτάβια. Τελικά η σκύλα γέννησε πέντε κουτάβια, όταν επέστρεψε βρήκε τα τρία. Ρώτησε το Σάββα που είναι τα άλλα δύο κουτάβια κι όπως τελικά αποκαλύφθηκε, ο Σάββας τα είχε σκοτώσει πνίγοντας τα σε μια λεκάνη με νερό».

Ο σύντροφος της Ντιμιτρίνα στην Γερμανία και η έκτρωση

Η ζωή του Σάββα και της Ντιμιτρίνα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα με τον 27χρονο να γίνεται όλο και πιο βίαιος με τον καιρό, χτυπόντας την. Οι δυο τους τσακώνονταν σε καθημερινή βάση. Η 25χρονη που σύμφωνα με το protothema.gr εργαζόταν για αρκετό καιρό ως ιερόδουλη στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε να μεταναστεύσει στο Βερολίνο.

Εκεί δούλευε σε ένα μπαρ και γνώρισε έναν Γερμανό που έχει 8 κοσμηματοπωλεία σε διάφορες πόλεις της Βαυαρίας. Η Ντιμιτρίνα δεν σταμάτησε να έχει επαφές με τον Σάββα κατά την διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία.

Ο ηλικιωμένος Γερμανός ερωτεύτηκε την 25χρονη και άρχισε να της δίνει έναν πακτωλό χρημάτων προκειμένου να μείνει μαζί του σύμφωνα με το δημοσίευμα αλλά τελικά η Ντιμιτρίνα γύρισε στην Ελλάδα, ξανασυνάντησε τον Σάββα και έμεινε έγκυος στην Άννυ. Ο ηλικιωμένος δεν σταμάτησε ποτέ να την βοηθάει και την προέτρεπε να πάει στη Γερμανία με το παιδί της για να μείνουν όλοι μαζί.

Τελικά η Ντιμιτρίνα αποφάσισε να πάρει την Άννυ και να πάνε στη Γερμανία, Οι λεπτομέρειες κανονίστηκαν κατά την διάρκεια του τελευταίου της ταξιδιού αλλά ήταν ήδη αργά για την μικρή Άννυ.

«Η Ντιμιτρίνα τον περασμένο μήνα πήγε στη Γερμανία προκειμένου να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, καθώς το καλοκαίρι θα πήγαινε μόνιμα μαζί με το παιδί στο Βερολίνο. Γνώρισε ένα Γερμανό ο οποίος την βοηθούσε συνεχώς στέλνοντας της χρήματα. Μιλούσε συχνά με την Αννυ όταν ήταν στη Γερμανία. Στις 8 Μαρτίου όταν μίλησε με την Αννυ την άκουσε υποτονική και της είπε ότι πονάει'» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στον ανακριτή ο πατέρας της Ντιμιτρίνα.

Παράλληλα ο παππούς της Αννυ ανέφερε στις δικαστικές αρχές ότι η κόρη του δεν ήθελε να γεννήσει την Αννυ. «Μας είπε να κάνει έκτρωση. Όταν όμως ήρθε στη Βουλγαρία και μας είπε ότι περιμένει παιδί ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν γίνονταν να κάνει κάτι τέτοιο. Τελικά την Αννυ την αγάπησε. Έστελνε συχνά χρήματα όσο την είχαμε εμείς στη Βουλγαρία. Ο Σάββας δεν ήταν καλός πατέρας. Μια φορά που μιλήσαμε με την Αννυ στο τηλέφωνο μου είπε να πάμε να την πάρουμε γιατί ο πατέρας της την είχε χτυπήσει».

The post Οι γονείς της Άννυ διασκέδαζαν στο μπαρ πριν τη σύλληψη τους – Τι αποκάλυψε στην κατάθεση του ο παππούς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα