Οι μάγοι δεν υπάρχουν πια, τους πάτησαν τα πάντσερ (Μπάγερν – Μπάρτσα 4-0)

Ο… Μεσσίας περικυκλώθηκε από Βαυαρούς, ο Βαλντέζ απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο λίγος είναι και οι “κόκκινοι του Μονάχου” θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στο Γουέμπλεϊ, σε ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία.

Η αρμάδα του Γιουπ Χάινκες ντύθηκε… Μπαρτσελόνα και μετέτρεψε τη βραδιά της Τρίτης σε μια από τις αποφράδες για την ποδοσφαιρική ιστορία της Καταλανικής ομάδας.

Με μπροστάρη τον Μίλερ και συμπαραστάτη τον Ρόμπεν, οι Βαυαροί έδειξαν πως δεν θα ανεχθούν την οποιαδήποτε “φλυαρία” των παικτών του Τίτο Βιλανόβα, που κοιτούσε σαστισμένος από τον πάγκο. Το πρώτο ημίχρονο

έκλεισε με σκορ 1-0 για τους Βαυαρούς (Μίλερ 25′) και όλοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την απάντηση της Μπάρτσα. Μία απάντηση που δεν ήρθε ποτέ.

Το δεύτερο και το τρίτο γκολ των “κόκκινων” (49′ Μάριο Γκόμεζ, 73′ Ρόμπεν) προέρχεται μεν από διαιτητικά λάθη (οφσάιντ και επιθετικό φάουλ, αντίστοιχα), αλλά η εικόνα του παιχνιδιού δεν έπειθε κανέναν, ούτε καν τον απογοητευμένο Μέσι, πως η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από αυτό το ματς.

Το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε με το γκολ του Μίλερ, που άνοιξε και έκλεισε τον λογαριασμό, σαν ένας πραγματικός τζέντλεμαν.

Τι μπορεί να περιμένει η Μπαρτσελόνα από τον επαναληπτικό στο Καμπ Νου;

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση και νίκη, επί των επίδοξων κατακτητών του Champions League.

Γιατί το momentum γράφει… Μπάγιερν Μονάχου.


Bayer Munich 4-0 Barcelona 23/4/2013 Resumen… από dm_515c6d03bcd7f

Keywords
Τυχαία Θέματα