Ολόγυμνη Ρωσίδα στην Πάφο… βιάζει τον πελεκάνο Κόκο μπροστά στη Λιμενική Αστυνομία [βίντεο]

Την τιμητική του είχε μέσα στην ατυχία του ο πελεκάνος – μασκότ της Πάφου, Κόκο, που δέχθηκε «επίθεση» από αλλοπρόσαλλη Ρωσίδα που ήθελε το ζώο να… υποκύψει στις ορέξεις της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η Ρωσίδα εμφανίστηκε ολόγυμνη στο λιμανάκι της Πάφου στη Κύπρο, προσπαθώντας να τιθασεύσει το ζωηρό πελεκάνο και να καταφέρει να κάνει γυμνή φωτογράφιση μαζί του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Φωτογράφος μάλιστα δεν ήταν άλλος από… τον σύζυγό της!

Όπως ήταν λογικό, το πουλί δεν καθόταν να φωτογραφηθεί με τη Ρωσίδα με αποτέλεσμα να… μπαίνει στο σκηνικό και ο φωτογράφος και όλοι μαζί να γίνονται θέαμα ανεπανάληπτο. Όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, έλαβαν χώρα απέναντι από τη Λιμενική Αστυνομία, όμως μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι άνδρες τις ασφάλειας, η γυναίκα είχε ντυθεί, είχε πάρει και τον σύζυγο – φωτογράφο και είχε εξαφανιστεί.

Όσο για τον πελεκάνο; Οι ιδιοκτήτες του, επιχειρηματίες της περιοχής και οι περαστικοί που έγιναν μάρτυρες του όλου σκηνικού, έκαναν λόγο για κακοποίηση ζώου. Τώρα το αν θα δοθεί συνέχεια και θα υπάρξει τιμωρία της «άτακτης» Ρωσίδας, θα δείξει!

The post Ολόγυμνη Ρωσίδα στην Πάφο… βιάζει τον πελεκάνο Κόκο μπροστά στη Λιμενική Αστυνομία [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
rosida sti pafo
Τυχαία Θέματα