Ολοκαίνουργια Porsche 180 χιλιάδων ευρώ αγόρασε η Αμάλ στον Κλούνεϊ για τα γενέθλιά του

15:35 7/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Αν είχαμε μια ευχή θα θέλαμε να είμαστε φίλοι της Αμάλ Αλαμουντίν. Ή ακόμα καλύτερα ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Κι αυτό γιατί η αγαπητή Αμάλ σκέφτηκε σαν την Αντζελίνα Τζολί και για τα επικείμενα γενέθλια του αγαπημένου της, Τζορτζ Κλούνεϊ, φρόντισε να εξασφαλίσει ένα δώρο από αυτά που δεν θα χαρακτήριζες ποτέ απλά και… καθημερινά.

Η Αντζελίνα είχε πάρει τον περασμένο Νοέμβριο ένα πανάκριβο ελβετικό ρολόι στον Μπραντ Πιτ για τα

γενέθλιά του, το οποίο το είχε κάνει ειδική παραγγελία σε ωρολογοποιό. Η Αμάλ δεν έγινε τόσο προσωπική, αλλά μπορείς να πεις ότι άδειασε τα ταμεία της για το δώρο γενεθλίων του συζύγου της. Ο Τζορτζ έχει αγάπη στα αυτοκίνητα και δη στις Porsche.

Αυτή που έχει όμως, την απλή 911 την οδηγεί πολλά χρόνια. Η Αμάλ σκέφτηκε ότι θα έχει βαρεθεί και θα θέλει μια αλλαγή, οπότε του παρήγγειλε την ολοκαίνουργια Porsche 911 GT3 RS που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στην αγορά και είναι ένα από τα λίγα μοντέλα.

Μάλιστα ο Τζορτζ, που έχει στην κατοχή του και μια ερυθρόλευκη Chevrolet Corvette, έκανε ήδη το test drive και η Αμάλ κατέθεσε μια επιταγή 205.000 δολαρίων!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ToraTora.gr

The post Ολοκαίνουργια Porsche 180 χιλιάδων ευρώ αγόρασε η Αμάλ στον Κλούνεϊ για τα γενέθλιά του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα