Όσα έγιναν στην απονομή

Δεν… άλλαξε τίποτα! Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε δύο ακόμα πλατινένιους δίσκους, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει μοναδική! Δείτε τι έγινε στην απονομή.

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τις διπλά πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ “Άλλαξα”, αλλά και τις πωλήσεις του προηγούμενο άλμπουμ της “C’est la vie”, σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο club – restaurant “Dream City” σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Ρυθμός 949″.

Η 42χρονη τραγουδίστρια λίγο μετά τις 11 το βράδυ εμφανίστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του club,

όπου έγινε η απονομή των πλατινένιων δίσκων της, φορώντας ένα λευκό μάξι φόρεμα Kimberly Ovitz, συνδυασμένο με χρυσό βραχιόλι Byzantine Collection byLalaounis και δαχτυλίδια Έλενα Κουγιανού. Περίπου μία ώρα αργότερα ανέβηκε στην πίστα για να διασκεδάσει τους δεκάδες θαυμαστές της, αλλά και φίλους που την τίμησαν με την παρουσία τους. Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν τα ολοκαίνουρια τραγούδια της, πάντα διά χειρός Φοίβου, αλλά και κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες. Αυτή τη φορά φορούσε μια δημιουργία Haute Hippie από μετάξι. Το styling και στις δύο εμφανίσεις επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ενώ τα μαλλιά της ο hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος.

Ανάμεσα στους παραβρισκόμενους, βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, ο Φοίβος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελισάβετ Σπανού, ο διευθυντής του “Ρυθμού”, Μάκης Πουνέντης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, το Θηρίο (με τη σύζυγό του να περιμένει σε λιγο καιρό το πρώτο τους παιδί) αλλά και η Τζένη Μπότση.

Keywords
Τυχαία Θέματα