Όταν η Ελλάδα έπαιζε μπάλα ξανά με Κολομβία και με Ιαπωνία [εικόνες & βίντεο]

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χθες το απόγευμα έμαθε ότι αντίπαλοι της για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι η Κολομβία, η Ιαπωνία και η Ακτή Ελεφαντοστού. Τις δύο πρώτες τις αντιμετωπίσαμε και στο παρελθόν και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να το θυμόμαστε.

Την Κολομβία την συναντήσαμε σε παιχνίδι προετοιμασίας για την παρθενική μας εμφάνιση σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα επρόκειτο

για το τελευταίο ματς προετοιμασίας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 2-0 απο την ομάδα της Κολομβίας. Τόσο η ομάδα από την Λατινική Αμερική τόσο και εμείς αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση και εμείς μείναμε με την πικρή εμπειρία συμμετοχής σε Μουντιάλ.

Την Ιαπωνία την αντιμετωπίσαμε το 2005 για τα πλαίσια του του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ηττηθήκαμε με 1-0 και καταλάβε την τελευταία θέση στον όμιλο μας χωρίς να επιτύχουμε ούτε ένα τέρμα. Οι Ασιάτες δεν πέρασαν στην επόμενη φάση. Όπως φυσικά και εμείς.

05/06/1994 Κολομβία-Ελλάδα 2-0 Γήπεδο: Giants Stadium (Νιού Τζέρσεϊ) Θεατές: 73.511 Σκόρερ: Γκαβίρια 49', Ρινκόν 68' Ελλάδα (Αλκέτας Παναγούλιας): Ατματσίδης, Κολιτσιδάκης, Καλιτζάκης, Αποστολάκης, Μανωλάς, Κωφίδης, Χαντζίδης (Σαραβάκος 52'), Μαραγκός (Αλεξανδρής 69'), Τσαλουχίδης (Μητρόπουλος 81'), Νιόπλιας, Μαχλάς (Δημητριάδης 52')

19/09/2005 Ελλάδα-Ιαπωνία 0-1 Γήπεδο: Commerzbank-Arena (Φρανκφούρτη) Θεατές: 34.314 θεατές Σκόρερ: Ογκούρο 76' Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Ταυλαρίδης (Τσιάρτας 31'), Κυργιάκος, Φύσσας, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λάκης (Παπαδόπουλος Δ. 59'), Χαριστέας, Βρύζας (Γκέκας 45')

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα