Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατακοκκινήσει και να φύγει άρον-άρον από το γραφείο του

Όρθια με σταυρωμένα χέρια και κουνώντας νευρικά το δεξί της πόδι, αποχώρησε κατακόκκινη από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Έτσι περιγράφει η εφημερίδα Τα Νέα τη συζήτηση που έγινε μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά τα επεισόδια στην Ολομέλεια όπου

έγιναν με αφορμή την απόφαση της πρόεδρου να συνταχθεί με την Χρυσή Αυγή για την ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Απέναντί της, στο γραφείο του κ. Τσίπρα, η πρόεδρος της Βουλής είχε πέντε κυβερνητικά και κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Φίλης και Χρήστος Μαντάς περίμεναν να ακούσουν από την Ζωή Κωνσταντοπούλου πώς ακριβώς θα εξηγούσε το νέο ατόπημά της να δώσει τη δική της ερμηνεία στους κανονισμούς για να γίνει μία ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όμως δεν έπαιρναν καμία απάντηση.

«Να το πάρεις τώρα πίσω. Δεν θα γίνει καμία ονομαστική», της είπε με έντονο ύφος ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Όμως η κ. Κωνσταντοπούλου δεν απάντησε και παρέμεινε όρθια με σταυρωμένα χέρια και κουνώντας εκνευρισμένα το πόδι της. Ο πρωθυπουργός όμως συνέχισε: «Και κοίταξε, μην επιμείνεις να προχωρήσεις».

Από τους υπόλοιπους, κάποιοι μίλησαν έντονα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάποιοι ήπια. «Ήταν λάθος και σε προειδοποιήσαμε να μην το κάνεις», της είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρήστος Μαντάς, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης είπε: «Όλοι σου οι χειρισμοί ήταν ένα λάθος. Δεν μπορείς να δημιουργείς εντυπώσεις για μία εγκληματική οργάνωση. Δεν μπορείς να απαξιώνεις μία κοινοβουλευτική διαδικασία με αυτό τον τρόπο την ώρα που προσπαθούμε να περάσουμε κάποια νομοσχέδια με μεγάλη πλειοψηφία». Η πρόεδρος της Βουλής δεν έβγαλε κουβέντα και αποχώρησε κατακόκκινη από το γραφείο του πρωθυπουργού.

The post Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατακοκκινήσει και να φύγει άρον-άρον από το γραφείο του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα