Όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής γνώρισε τον Μίστερ Εθνικά Μπούτια

11:19 7/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο Μίστερ Εθνικά Μπούτια γνώρισε πολλές διάσημες προσωπικότητες στη ζωή του. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ήταν μια από αυτές τις προσωπικότητες.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του βιβλίου του Γιώργου ‘‘Μίστερ Εθνικά Μπούτια’’ Σταυρόπουλου, μαθαίνουμε συνταρακτικές λεπτομέρειες για την πρώτη του γνωριμία με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην σελίδα Πιστοποιητικό Αγνότητας, που είναι και ο τίτλος του βιβλίου του Μίστερ Μπούτια, διαβάζουμε:

Αρχίζω να γνωρίζω την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας μαζί με τον μεγάλο μας ζωγράφο, τον

Γιάννη Τσαρούχη. Από απλό μοντέλο του γίνομαι επιστήθιος φίλος του. Γνωρίζω τον Κάρολο Κουν, τη Μελίνα Μερκούρη και τον σύζυγό της, τη μεγάλη μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο μας Μυράτ και πολλούς άλλους επώνυμους της εποχής. Γίνονται όλοι γνώριμοί μου. Μια μέρα γνώρισα τον εθνάρχη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Είχε επισκεφτεί το ατελιέ να αγοράσει ένα από τα έργα του Γιάννη. Μετά το σαλόνι ανέβηκε τις σκάλες που ήτανε το ατελιέ, ενώ η ακολουθία του περίμενε κάτω. Εγώ στον μικρό καναπέ μ'ένα άσπρο σεντόνι πόζαρα. Βλέποντας τον Καραμανλή σοκαρίστηκα. Αισθάνθηκα ντροπή. Και απευθύνομαι στον Γιάννη: «Συγγνώμη πρέπει να ντυθώ». Ο Κώστας Καραμανλής χαμογέλασε και μου λέει: «Η τέχνη γλυκό μου δεν έχει ντροπή και τίτλους».

Keywords
Αναζητήσεις
μιστερ μπουτια, εθνικα μπουτια blog
Τυχαία Θέματα