Πανικός στις Κάννες – Μετά τη ληστεία,έβγαλαν και πιστόλι σε οσκαρικούς ηθοποιούς! [βίντεο]

Με αίμα παραλίγο να βαφτεί η συνέντευξη Τύπου δύο γνωστών ηθοποιών, όταν άγνωστος εισέβαλε στο στούντιο κρατώντας πιστόλι και χειροβομβίδα, απειλώντας να τινάξει τους πάντες στον αέρα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δύο μεγάλων ηθοποιών, του οσκαρικού Christopher Waltz και του επίσης βραβευμένου Daniel Auteuil, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί, και όπως είναι φυσικό στο στούντιο προκλήθηκε πανικός.

Οι σωματοφύλακες απομάκρυναν αμέσως του ηθοποιούς, προς αποφυγήν εκτρόπων, με τον Waltz να δηλώνει αργότερα ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, αλλά πως

ήταν τυχερός γιατί το όπλο δεν ήταν γεμάτο, ενώ δεν γνωρίζει τα κίνητρα του δράστη.

Η αστυνομία, με πρωτοφανή αντανακλαστικά, ακινητοποίησε τον δράστη. Έπειτα από επιθεώρηση, αποκαλύφθηκε πως το όπλο ήταν κανονικό αλλά άδειο, η χειροβομβίδα ψεύτικη, ωστόσο έφερε μαζί του ένα μαχαίρι.

Μιλώντας στην DailyMail, ο Waltz δήλωσε: «Βρισκόμουν στο στούντιο του καναλιού Canal, λίγο δίπλα από την παραλία, όταν ένας άντρας εισέβαλε με όπλο. Ακούστηκαν πυροβολισμοί, ωστόσο ευτυχώς το όπλο ήταν άσφαιρο».

Εν συνεχεία τόνισε πως: «Ύστερα φώναξε πως κρατάει χειροβομβίδα, ωστόσο ευτυχώς για εμάς ήταν ψεύτικη. Η αστυνομία έδρασε αστραπιαία και τον συνέλαβε. Τον έριξαν βίαια στο έδαφος. Δεν ξέρω γιατί ήρθε, ποιος είναι, ούτε για ποιον λόγο μπορεί να ήθελε να μας βλάψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα