Παρ΄ ολίγον λιντσάρισμα για τους 5 Γεωργιανούς στην Πρέβεζα- Μαχαίρωσαν και έπνιξαν 67χρονη

Κατά τη μεταφορά τους στο Κακουργιοδικείο της Πρέβεζας τους περίμενε πλήθος κόσμου και με δυσκολία τους κράτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το Μάιο του 2012 η δολοφονημένη περίμενε ενοικιαστές για το δικής της ιδιοκτησίας διπλανό διαμέρισμα. όταν άνοιξε την πόρτα οι 5 δράστες άρχισαν να τη χτυπάνε στο κεφάλι, ύστερα την έδεσαν, τη φίμωσαν, την έγδυσαν, τη μαχαίρωσαν και την έπνιξαν. Μια βομάδα μετά η τοπική αστυνομία ανακάλυψε τα ίχνη τους και προχώρησε στη σύλληψή τους.

Σήμερα (20/9)το πρωί κατά τη μεταφορά τους με κλούβα στο Κακουργιοδικείο της πόλης συγγενείς και γνωστοί της περίμεναν τους φερόμενους ως δολοφόνους με σκοπό να τους επιτεθούν. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατάφεραν να τους συγκρατήσουν μέχρι να εισέλθουν στο κτήριο οι Γεωργιανοί.

Τα μέτρα ασφάλειας που έχουν ληφθεί είναι δρακόντεια και πρωτοφανή για την πόλη της Πρέβεζας. Αστυνομικές δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες εντός κι εκτός δικαστικού μεγάρου, ενώ γίνεται διπλός έλεγχος - ηλεκτρονικός και σωματικός - σε όσους εισέρχονται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα