Πέντε δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας που δεν θα σας αδειάσουν την τσέπη!

Τιμήστε τη Γιορτή της Μητέρας –και τη δική σας μητέρα- κάνοντάς της ένα δώρο! Μπορεί οι οικονομικές σας συνθήκες να μην είναι και οι καλύτερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να προσφέρετε στη γυναίκα που σας έφερε στον κόσμο ένα απλό, συμβολικό και πάνω απ’όλα οικονομικό δωράκι.

Δείτε πέντε προτάσεις δώρων οι οποίες αρέσουν (συνήθως) στις μαμάδες, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε όσα χρήματα βάλατε στην άκρη την προηγούμενη εβδομάδα.

• Το

βιβλίο για τη μαμά!

Ναι, οι περισσότερες μητέρες λατρεύουν τα βιβλία και το διάβασμα. Βρείτε, ανάλογα με τα γούστα της, ποιο είναι εκείνο που της αρέσει και χαρίστε το της ανήμερα της γιορτής της. Προσοχή: Καλό θα ήταν το βιβλίο αυτό, να μην της θυμίζει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει!

Τα αγαπημένα της γλυκά

Γλυκάνετε τη μητέρα σας προσφέροντάς της το αγαπημένο της γλυκό. Βέβαια, ακόμη καλύτερο θα ήταν αν επιχειρούσατε να το ετοιμάσετε εσείς, αλλά, αν θέλετε τις σίγουρες λύσεις, επισκεφτείτε το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας.

Γλαστράκι

Διακαής πόθος αποτελεί για τις περισσότερες μητέρες της πόλης, η ύπαρξη κήπου. Επειδή οι χώροι είναι περιορισμένοι, επιλέξτε ένα βαζάκι (ή ένα ντενεκεδάκι), το οποίο θα διακοσμήσετε με τα δικά σας χεράκια, και φυτέψτε μέσα σε αυτό το λουλούδι της επιλογής σας. Αν πάλι, δεν θέλετε να φτιάξετε γλαστράκι, αγοράστε ένα λουλούδι που της αρέσει, και προσφέρετέ το, καθώς βρίσκεται σε μπουκάλι που έχετε ζωγραφίσει με τα χέρια σας.

Τα αγαπημένα της κουζινικά

Αν η μητέρα σας απολαμβάνει να περνά χρόνο στην κουζίνα, δωρίστε της τα εργαλεία που της είναι απαραίτητα. Κουτάλες, πιρούνες και άλλου κουζινικά σκεύη, μπορούν να βρεθούν, πλέον, σε πολύ οικονομικές τιμές. Μην το σκέπτεστε, λοιπόν!

Ένα ημερολόγιο για τη μαμά

Όλες οι γυναίκες –και κυρίως οι μαμάδες- έχουν την τάση να ξεχνάνε τι έχουν να κάνουν μέσα στην ημέρα, λόγω των πολλών υποχρεώσεων, στις οποίες και πρέπει να ανταπεξέλθουν. Χαρίστε τους, λοιπόν, ένα ημερολόγιο-ατζέντα, ώστε να την έχουν πάντα κοντά τους και να τους βοηθά στην καθημερινή οργάνωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα