Πιο πατριώτης πεθαίνεις!

Αν νόμιζες ότι με το να κρεμάς μια σημαία στο μπαλκόνι την 28η Οκτωβρίου ότι είσαι πατριώτης τότε για ρίξε μια ματιά στην καινούρια συλλογή της Adidas!

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Δεν μπορείς αυτή τη σειρά να τη χαρακτηρίσεις παρά εκκεντρική. Στον κόσμο της μόδα, ο Jeremy Scott είναι γνωστός για τη δημιουργία κάποιων άγρια εκκεντρικών ειδών αθλητικής ένδυσης. Η συνεργασία του με την Adidas για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Jeremy Scott έχει οργανώσει μια γραμμή από ζακέτες, σορτς, φόρμες, παπούτσια και φορεμάτων που φαίνεται να παίρνουν λίγο από τη δόξα της αμερικάνικης σημαίας.

Η κολεξιόν δείχνει ρουχισμό που πολλοί θα ερμήνευαν ως κομμάτια κοστουμιών. Με ηλεκτρίκ μπλε φόρμες στολισμένες με μαύρη ρίγα, ροζ της τσιχλόφουσκας, παπούτσια τρεξίματος με δέσιμο κορδονιών μέχρι πάνω, κιμονό για άντρες με σχέδια από γορίλες και σορτς με σπάντεξ με λάβαρο την αμερικάνικη σημαία. Ο Jeremy Scott έχει σχεδιάσει κομμάτια για άντρες και γυναίκες που επιτρέπουν σε ξεχωριστούς ανθρώπους να εκφράσουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους με μια ενεργή και αθλητική τοποθέτηση. Μπορεί η καινούρια συλλογή του Jeremy Scott να μην αντικαταστάσει το κοστούμι στο γραφείο αλλά θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο γυμναστήριο! Βέβαια αν η κοπέλα μου ερχόταν ντυμένη έτσι, δεν θα έλεγα όχι. Για να πω και την αλήθεια…

Διαβάστε ακόμα:

* Η χρονιά του… δράκου

* Ο Louboutin… τρελάθηκε

* Τα All Star του…  Άγιου Βασίλη

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews