Η Ραχήλ Μακρή πήρε την εκδίκησή της και το πανηγυρίζει!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. Την δική της εκδίκηση έστω και καθυστερημένα πήρε η Ραχήλ Μακρή από την Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία όπως τόνισε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της «έσκαβε το λάκκο». Η κ. Μακρή με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχολίασε το tweet της κ. Ξουλίδου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σημειώνοντας:

«Εισηγήθηκαν

να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν. Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.

Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν. Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα».

Η κ. Σταυρούλα Ξουλίδου είχε επιτεθεί νωρίτερα μέσω twitter στον Πάνο Καμμένο σημειώνοντας: «Οι ΑΝΕΛ πρέπει να αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία. Πρόδωσε τον κόσμο που τους ψήφισε. Είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δοσίλογη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Αρκάς το τερματίζει με τα νέα, ξεκαρδιστικά «ζευγάρια με παιδιά» [εικόνες]

Διαβάστε ακόμα: To παρασκήνιο του «ναυαγίου» – Οι διάλογοι που τίναξαν στον αέρα τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε ακόμα: Τζιχαντιστής κλαίει σαν μωρό μόλις τον συλλαμβάνουν Κούρδοι [βίντεο]

The post Η Ραχήλ Μακρή πήρε την εκδίκησή της και το πανηγυρίζει! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα