Ποιος είπε ότι χωρίζουν; Νομικού και Χολίδης είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν

Την καλύτερη απάντηση σε όσους τους ήθελαν να περνούν την πιο δύσκολη φάση της σχέσης τους, δίνουν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης, αφού είναι στην αναζήτηση σπιτιού για να μείνουν μαζί!

Τα συγγενικό τους περιβάλλον, αλλά και οι φίλοι τους, δηλώνουν, πως πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα της σχέσης του, ενώ, παράλληλα, ξέρουν πολύ καλά, πως μέσω της συγκατοίκησης ο έρωτάς τους θα δοκιμαστεί. Βέβαια, και οι δύο θέλουν να προλάβουν όσους «τρέξουν»

να βγάλουν σενάρια σχετικά με επικείμενο γάμο τους, δηλώνοντας, πως σε καμιά περίπτωση δεν περνάει κάτι τέτοιο -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- από το μυαλό τους, ενώ παράλληλα τονίζουν πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το σημείο που έχουν «στοχεύσει» για το νέο τους σπιτικό, είναι τα Νότια Προάστια, καθώς και οι δύο λατρεύουν τη θάλασσα και θέλουν να είναι σε απόσταση αναπνοής από αυτή.

Έτσι, φαίνεται πως και οι δύο περνούν μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά τους βήματα, με τον Χρήστο, να βλέπει τις επιχειρηματικές του ιδέες να αποφέρουν αποτελέσματα, παρά το ρίσκο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας. Ο νεαρός τραγουδιστής, εδώ και λίγο καιρό, είναι ιδιοκτήτης δύο καφετεριών, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπεύει να κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα, ανοίγοντας δύο ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα