Ποιος λέει αλήθεια;

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται ότι τα μίντια του την πέφτουν, την ώρα που τα στελέχη του αλληλοδιαψεύδονται μεταξύ τους…

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Έχω μουρλαθεί από τις αντί-συγκρουόμενες απόψεις που ακούω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γραμμένα πράγματα σε προγράμματα δικά τους, διαψεύδονται. Απόψεις γνωστών στελεχών θεωρούνται «κακοποιημένες» από τον Τύπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τα μεγάλα συγκροτήματα

ότι του την πέφτουν. Το πρόβλημα που έχω δεν είναι ότι άλλος ένας καταγγέλλει τα μίντια -ακόμα και ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης αυτό έκαναν (θυμηθείτε τους νταβατζήδες)- αλλά αν περιέχεται κάποια αλήθεια σε όλα αυτά.

Τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια προσπάθεια να πείσει ότι θα καταγγείλει μονομερώς το Μνημόνιο. Αυτό μας είπε στην προτελευταία νέα άποψη ο Δραγασάκης. Διαβάζω στα χθεσινά ΝΕΑ ότι, την επομένη κιόλας, ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti δήλωσε ότι «την πρώτη κιόλας μέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί στο κοινοβούλιο και θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο». Τώρα αν αυτό αληθεύει (γιατί δεν διάβασα ότι διαψεύδεται) ποιος επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ότι του κατεβαίνει και αυτό γίνεται επικίνδυνο; Το Μπομπολέικο και το Ψυχαρέικο ή ο ίδιος ο αρχηγός του; Ή εγώ είμαι τόσο μαλάκας, που δεν κατάλαβα και πάλι;!

Διαβάστε ακόμα:

* Λέω να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, για να τελειώνουμε!

* Και το ντέρμπι συνεχίζεται…

* Στροφή από το ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα