Πολιτικός καταζητείται για δολοφονία πράκτορα και παντρεύεται πιτσιρίκα 23 ετών!

Καταζητείται εδώ και πολλά χρόνια για δολοφονία, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει κανονικότατα την ζωή του με όλες της τις χαρές.

Ο λόγος για τον Ρώσο Αντρέι Λουγκοβόι, πρώην πράκτορα της KGB και νυν υπερθνικιστή πολιτικό της Ρωσικής Δούμας, ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο. Για ποιες χαρές μιλάμε; Μα φυσικά τον έρωτα. Ο Αντρέι παρά τα όσα τον «κυνηγούν» δεν διστάζει να παντρευτεί μία καλλονή κατά 23 χρόνια μικρότερή του η οποία όπως είναι λογικό δηλώνει πως δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα.

O

Αλεξάντερ Λιτβινένκο νοσηλευόμενος στο σνοσοκομείο μετά τον δηλητηριασμό του.

Ο Ρώσος πολιτικός λοιπόν είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Λιτβινένκο το 2006 όταν και βρέθηκε νεκρός από ραδιενεργό πολώνιο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο ίδιος υποστηρίζει πως είχε περάσει από τεστ αληθείας και βρέθηκε να μην έχει καμμία εμπλοκή.

Η σύζυγος τώρα, ονομάζεται Ξένια και είναι μόλις 23 ετών, δηλαδή έχει ακριβώς τα μισά χρόνια του Αντρέι. Παράλληλα προκειμένου να την προστατεύσει ο Ρώσος πολιτικός επιμένει να λέει πως η σύζυγός του δεν γνωρίζει τίποτα και αποκαλύπτει πως όσο καιρό γνωρίζονταν είχε αντιληφθεί ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Βρετανία έχει προσπαθήσει να τον εκδώσει στο έδαφός της ωστόσο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν συνεναίσει και ούτε φαίνονται διατεθειμένες να το πράξουν. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Keywords
Τυχαία Θέματα