Πορνογραφία ή τέχνη; (vid)

16:32 5/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Ο πολυτάλαντος Κέινι Γουέστ ξεκαθαρίζει πως το βίντεο κλιπ που λάνσαρε για το περιοδικό “25″ της Άνα Ρούμπικ είναι απλά αισθησιακό. Ναι καλά…

Πανικό στους διαδικτυακούς χώρους συζήτησης προκάλεσε το νέο βίντεο κλιπ του εκκεντρικού Κέινι Γουέστ. Ο 35χρονος παραγωγός έστησε ένα εξαιρετικά ερωτικό βίντεο –προκειμένου να βοηθήσει στο λανσάρισμα του νέου περιοδικού της τοπ μόντελ φιλενάδας του, Άνα Ρούμπικ- και το ερώτημα είναι εάν όντως ακροβατεί ανάμεσα στο αισθησιακό και το πορνό ή… γέρνει πιο πολύ προς τη τσόντα.

Οι συντηρητικοί Αμερικανοί έστησαν ήδη τον Γουέστ στον τοίχο κατηγορώντας τον ότι το παράκανε με τις περιπτύξεις κι έφτιαξε ένα πορνογραφικό βιντεάκι.

Ο ίδιος βέβαια αντιδρά έντονα και υπερασπίζεται το δημιούργημά του, το οποίο φέρει το όνομα The Cut, λέγοντας πως είναι απλά αισθησιακό ενώ το 29χρονο μοντέλο από την Πολωνία έδωσε τη δική της εξήγηση.

«Μιλήσαμε πολύ για το τι σημαίνει πορνό στις μέρες μας και συμφωνήσαμε πως δεν υπάρχει τίποτα το πορνογραφικό σε μια αισθητικά όμορφη εικόνα που υπηρετεί την τέχνη», είπε η Ρούμπικ και αποκαλύπτει πως το βίντεο βασίστηκε σε μια δική της ιδέα: «Ήθελα να φανεί σαν να μπαίνει κάποιος στο μυαλό του Κέινι»!

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού 25 πάντως είναι αφιερωμένο στον ερωτισμό μέσα από τα μάτια των γυναικών και οι φωτογραφήσεις έγιναν αποκλειστικά από γυναίκες (ανάμεσά τους και η ασυναγώνιστη Άνι Λίμποβιτς).

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα