Πώς είναι σήμερα τα παιδιά-πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων ταινιών τρόμου [εικόνες]

Μπορεί να επρόκειτο για παιδιά, αλλά όχι συνηθισμένα. Ήταν αυτά που στοίχειωσαν τα όνειρά μας, ο συχνός παιδικός (κι όχι μόνο) εφιάλτης μας, η ανατριχίλα στη σπονδυλική μας στήλη. Τα «κακά παιδιά» των ταινιών τρόμου κατάφεραν αυτό που ήθελαν: Να μας τρομάξουν.

Τα χρόνια πέρασαν, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε πόσο μας είχαν επηρεάσει τώρα. Τα περισσότερα ίσως και να μην τα είδαμε ποτέ ξανά σε κάποια ταινία. Και κάπως έτσι, η εικόνα τους κλείστηκε σε ένα συρτάρι στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Ήρθε η ώρα, όμως, να βγάλουμε από εκεί τα παιδιά- τρόμο, τα παιδιά που απογείωσαν τις πιο

γνωστές ταινίες τρόμου και θρίλερ όλων των εποχών. Από τον Εξορκιστή μέχρι το Σήμα Κινδύνου κι από το Orphan μέχρι την Έκτη Αίσθηση, οι κακοί πρωταγωνιστές ήταν εκείνοι που έμειναν στην ιστορία.

Και όλοι, όπως ήταν φυσικό, μεγάλωσαν.

Πώς έχουν γίνει, λοιπόν, εκείνοι που μας έκαναν να φοβόμαστε να κοιτάξουμε το είδωλό μας στον καθέφτη; Τί να κάνουν άραγε αυτοί που έφερναν τρέμουλο και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να κρύβονται κάτω από το κρεβάτι μας;

Δείτε τους:

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ντάνιελ Χάρις

Halloween 4& 5

Η Βασίλισσα των ταινιών τρόμου του Χόλυγουντ ξεκίνησε την καριέρα της με τις ταινίες Halloween 4&5, όπου υποδύθηκε την ανιψιά του Μάικ Μάγιερς (ενός από τους μεγαλύτερους κακούς όλων των εποχών). Αυτό το γλυκό προσωπάκι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υπάρχει «στο βάθος» του χαρακτήρα της Τζέιμι Λόυντ, που δεν είναι τίποτα πέρα από άγριες σαδιστικές διαθέσεις (όπως ακριβώς είναι και ο θείος της). Η Χάρις υποδύεται τόσο καλά το ρόλο της, που πολλοί δεν ξέρουν αν είναι πιο τρομακτική εκείνη ή ο Μάικ Μάγιερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα