Πως σχολίασαν Χατζηνικολάου και άλλοι επώνυμοι την περιπέτεια του Πέτρου Κωστόπουλου [βίντεο]

Η χθεσινή παρουσία του Πέτρου Κωστόπουλου στη ΓΑΔΑ, αποτέλεσε ένα από τα θέματα της ημέρας και έκανε όπως είπε και ο ίδιος ο παρουσιαστής την εκπομπή του διακαναλική. Εκτός από τη χαιρεκακία ορισμένων, υπήρξαν πολλοί επώνυμοι που στάθηκαν στο πλευρό, όχι του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά ενός επιχειρηματία που όπως τόνισαν έκανε λάθος κινήσεις, αλλά έδωσε όλη του την περιουσία στο δημόσιο στην προσπάθειά του να ξεχρεώσει.

Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Ευαγελάτος,

Τατιάνα Στεφανίδου, Θέμος Αναστασιάδης, Χριστίνα Λαμπίρη κινήθηκαν όλοι στο ίδιο μήκος κύματος με το Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκαν στη λάθος στρατηγική του Δημοσίου και του κράτους απέναντι στους επιχειρηματίες που χρωστάνε με αφορμή τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Πέτρος έδωσε για χρέη στο Δημόσιο 5.5 εκατ. ευρώ

Ο εκδότης της εφημερίδας Real και παρουσιαστής στη σημερινή εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real μίλησε για την λανθασμένη πολιτική του Δημοσίου απέναντι σε φοροοφειλέτες που έχουν δώσει την προσωπική τους περιουσία για να εξοφλήσουν φέρνοντας ως παράδειγμα τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Τραβολογάνε πάλι από χθες τον Πέτρο Κωστόπουλο. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει πουλήσει όλη του την περιουσία. Ό,τι είχε και δεν είχε...ο ίδιος προσωπικά δεν έχει ούτε ένα ευρώ. Έχει δώσει για χρέη στο Δημόσιο 5.5 εκατ. ευρώ, πουλώντας την ακίνητη περιουσία που είχε. Είναι ίσως ο-για να μην πω ο μόνος-ένας απ΄τους ελάχιστους ανθρώπους που έχει εκποιήσει, ένας απ΄τους δέκα που ξέρω, που έχει εκποιήσει το σύνολο της περιουσίας του για να δώσει πίσω χρήματα. Εκχώρησε τώρα κάποιος κάποια οφειλή της ΙΜΑΚΟ στο Δημόσιο και πάτε και τον πιάνετε. Κάντε μια ρύθμιση να τα πληρώσει. Προσπάθησε να κάνει ρύθμιση μαθαίνω και του λένε - και δεν είναι μόνο αυτός, είναι δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας...τους λένε "σε 12 μήνες. Αν δεν μπορείτε σε 12 μήνες τελειώσατε. Κάποιος που έχει πουλήσει τα πάντα πρέπει να έχεις μια άλλη στάση απέναντί του και ειδικά όταν ξέρεις ότι σε πληρώνει πια από το μισθό του, από μισθωτή εργασία...γιατί να μην του δώσεις 36, 48 μήνες, 4 χρόνια να σε αποπληρώσει. Τι κερδίζεις με το να τον κλείσεις στη φυλακή; Παίρνει κάτι το Δημόσιο ή τον ταΐζεις τσάμπα; Μεγάλη ανοησία μας δέρνει, μεγάλη ανοησία».

Αντώνης Σρόιτερ: Όποιος δεν τα έχει σκατώσει έστω μια φορά του ας να πανηγυρίσει

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, από την πρώτη στιγμή πήρε θέση για το θέμα με ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε:

«Επειδή βλέπω πολλά "πανηγύρια" για την σύλληψη Κωστόπουλου..

-Όποιος δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ πουθενά

-Όποιος ειναι βεβαιος, οτι μεσα στην παρανοια που ζουμε, δεν θα βρεθει ποτε σε αδυναμια να πληρωσει.

-Όποιος μεσα στην κριση δεν βρεθηκε απο τα δικα του "ψηλα", στα δικα του "χαμηλα"

-Όποιος δεν χαιρεται με την δυστυχια του αλλου

-Και τέλος, όποιος ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή του..

Να βγει και να πανηγυρίσει.

Οι υπόλοιποι, ας κάνουμε ησυχία, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.»

Θέμος Αναστασιάδης: Να πω ένα μπράβο στη Τζένη που κάνει εκπομπή και ποιος ξέρει τι περνάει

Ο Θέμος από τη θέση του καλεσμένου στο χθεσινό Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε από τους πρώτους για το θέμα εκφράζοντας τη συμπαράστασή του προς τη Τζένη Μπαλατσινού. «Ο Πέτρος έκανε την πορεία του, πληρώνει τα λάθη του. Έρχονται και τα ζόρια στη ζωή, έρχονται οι άσχημες μέρες, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του και... να πω κι ένα μπράβο στη γυναίκα του, η οποία κάθεται εκεί και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που το λέω σε διαφορετική εκπομπή, αλλά αυτές είναι οι ανθρώπινες στιγμές.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους 3 παρουσιαστές κινήθηκαν ο Νίκος Ευαγγελάτος στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή στο ΣΚΑΪ, η Τατιάνα Στεφανίδου στο σημερινό «Μίλα», λέγοντας μάλιστα ότι ο Πέτρος σε αντίθεση με άλλους εκδότες δε μετέφερε τα χρέη του σε άλλες εταιρείες για να πτωχεύσουν αυτές και να γλυτώσει, όπως έκαναν άλλοι εκδότες/επιχειρηματίες, ενώ και η Χριστίνα Λαμπίρη υποστήριξε τα ίδια με το Νίκο Χατζηνικολάου.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα