Πόσο μας στοιχίζουν οι κοπανατζήδες υπάλληλοι του ΕΟΤ- Έκθεση «φωτιά» των ελεγκτών

Kόλαφος για τον ΕΟΤ και το καθεστώς που επικρατεί στο εσωτερικό του είναι η ειδική έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Η κατάσταση στον οργανισμό είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τους υπαλλήλους να μπαίνουν και να φεύγουν κατά το δοκούν και τις αναρρωτικές άδειες να «σφηνώνονται» μέσα στις αργίες. Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση καταγράφεται ζημιά περίπου 180.000 ευρώ στον ΕΟΤ από «αχρεωστήτως καταβληθέντα» ποσά.Μάλιστα, χαρακτηριστικό της κατάστασης

είναι πως σύμφωνα με την έκθεση οι εργαζόμενοι στο «βοηθητικό κτίριο», όπου στεγάζονται οι διευθυντές του ΕΟΤ παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερη παραβατικότητα έναντι των συναδέλφων τους στο κεντρικό κτίριο.

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, κατά των έλεγχο διαπιστώθηκε πως το 92,31% των υπαλλήλων είχε μια ημέρα μονή σήμανση, το 46,25% τουλάχιστον μια ημέρα δεν είχε χτυπήσει κάρτα και το 61,54% δεν είχε συμπληρώσει το ωράριο τουλάχιστον μια ημέρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αμφισβητούν την αξιοπιστία της έκθεσης, κάνοντας λόγο για απόπειρα δυσφήμισης του Οργανισμού και επικαλούνται την αλματώδη αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα ως το αποδεικτικό στοιχείο του πόσο καλά δουλεύει ο οργανισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα