Πουλάει την ψήφο του στο ebay!

Τι κι αν λόγο κρίσης δεν έχουμε λεφτά; Από χιούμορ πάμε καλά. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ο Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο ebay.

Έχεις μπει στο συγκεκριμένο site ουκ ολίγες φορές, ψάχνοντας από σπάνια βινύλια, μέχρι ανταλλακτικά για τη μηχανή σου. Όμως ποτέ δεν πίστευες ότι θα μπορούσες να αγοράσεις στο ebay μια

ψήφο για την επερχόμενες εκλογές. Και όμως…

Ένας Έλληνας με το nickname usualunusual έβγαλε σε δημοπρασία το δικαίωμα ψήφου που έχει, με τιμή εκκίνησης το 1 δολάριο. Όπως μάλιστα λέει στο μήνυμά του “Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κ.λπ. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθέι στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο”.

Πάντως επιχειρηματικά δεν μοιάζει πολύ σωστή κίνηση, αν σκεφτείς ότι στις τελευταίες εκλογές η αποχή θριαμβεύει…

Keywords
Τυχαία Θέματα