Ψεκάστε, σκουπίστε… φύγατε για τελικό – Πανθρακικός – Ολυμπιακός 1-2

Το… καθήκον του έκανε στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός, ο οποίος -με εφόδιο το επιβλητικό 6-2 του πρώτου ημιτελικού- δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί και στο δεύτερο παιχνίδι επί του Πανθρακικού, τον οποίο και νίκησε με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των ερυθρολεύκων ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έφερε τους φιλοξενούμενους σε θέση ισχύος,

σφραγίζοντας ουσιαστικά από νωρίς για την ομάδα του το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας δεν ενδείκνυται για μεγάλες αναλύσεις, αφού οι δύο ομάδες φάνηκε να έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους, με το πρώτο ημίχρονο -πέραν των φάσεων των γκολ- να κυλάει με αργό ρυθμό και λίγες πρωτοβουλίες εκατέρωθεν.

Στην επανάληψη, η διαδικασία ήταν περισσότερο τυπική, με τους φιλοξενούμενους να αλλάζουν τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, και τους γηπεδούχους να κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια για ένα γκολ της τιμής, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ρόι Κάρολ.

Το γκολ για τους Θρακιώτες ήρθε τελικά στο 83ο λεπτό, με τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί σε πέναλτυ που κέρδισε ο Λουσέρο από τον Παπάζογλου.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο τελευταίο για αυτόν παιχνίδι της σεζόν, τον τελικό του κυπέλλου στις 11 Μαΐου, όπου και θα αντιμετωπίσει τον πρωτοεμφανιζόμενο σε τελικό Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα