Πυρά Τσίπρα κατά των «Επαναστατών» του ΣΥΡΙΖΑ – Σύσκεψη σήμερα στη Βουλή

Την συγκρότηση τριών Επιτροπών, εκλογικού προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίων και επικοινωνίας, πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη χτεσινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας. Αποφασίστηκε παράλληλα να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Π.Γ. τη Δευτέρα, καθώς και σύγκληση της Κ.Ε. τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας,

είπε στην παρέμβασή του στην Π.Γ. ότι ο ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ευκρινές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα μιας σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς, απαλλαγμένης από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες.

Ο πρωθυπουργός, σημείωσε ότι η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγει τον χρόνο ή τις συνθήκες που θα δώσει τις μάχες, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν».

Σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στις 15.00 στη Βουλή

Σύσκεψη με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 3 το μεσημέρι, στη Βουλή.

Στη σύσκεψη, η οποία γίνεται σε συνέχεια εκείνης που είχε πραγματοποιηθεί υπό τον κ. Τσίπρα την περασμένη Πέμπτη και θα είναι ουσιαστικά με την ίδια σύνθεση, αναμένεται να υπάρξει αξιολόγηση, σχεδιασμός και οργάνωση για τις επόμενες ημέρες.
Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ, εκλογές, Βουλή

The post Πυρά Τσίπρα κατά των «Επαναστατών» του ΣΥΡΙΖΑ – Σύσκεψη σήμερα στη Βουλή appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα