Ρεσιτάλ αηδίας από τον Μιχαλολιάκο: Λαθρομετανάστες η οικογένεια του Αντετοκούμπο [βίντεο]

Σε ένα ρατσιστικό και αισχρό παραλήρημα επιδόθηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλιάκος, ο οποίος παρευρισκόμενος στην διαδικτυακή εκπομπή του Εθνικιστικού Κόμματος, με τον Ηλία Κασιδιάρη, μίλησε με ταπεινωτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και την οικογένειά του.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ο οποίος ενσαρκώνει πλήρως τα αρχαιοελληνικά πρότυπα καλογυμνασμένου σώματος [sic] μίλησε για πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την τοποθέτηση του Γιάννη Αντετοκούμπο στην θέση 15 των ντραφτς του NBA, καθώς όπως είπε, έψαξε και βρήκε ότι ο πρόεδρος των Μιλγουόκι Μπακς, είναι γνωστός Εβραίος Σιωνιστής και μεγάλος ακτιβιστής αντιφασίστας…

Βρήκαν έναν Νιγηριανό και του έδωσαν ελληνική ταυτότητα για να παίξει στην Εθνική, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ με μπόλικη δόση ειρωνείας είπε πως ο… Θεός είναι Έλληνας, και αυτό γιατί στο τρίτο παιχνίδι της Εθνικής στο οποίο έχασε, ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν έβαλε ούτε έναν πόντο.

Παράλληλα κρίνοντας την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να χορηγήσει ιθαγένεια μόνο στον αθλητή και όχι στην οικογένειά του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση, σχολίασε ότι «εάν τους σταματούσε ένας αστυνομικός έξω από το Μαξίμου, όπως βγαίνανε που είδανε τον Σαμαρά, έπρεπε να τους βάλει στην κλούβα και να τους πάει στην Καλογρέζα (μάλλον εννοούσε την Αμυγδαλέζα…)», είπε. Συνέχισε δε το παραλήρημά του λέγοντας: «Έδωσε (ο Αντώνης Σαμαράς) μόνο σε αυτόν δηλαδή και όχι στην οικογένειά του. Δηλαδή πού ακούστηκε. Να καλεί ο πρωθυπουργός κάποιους οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στην χώρα».

Το επίμαχο σημείο είναι από το 36ο λεπτό

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα