Ρίχνουν την τιμή στο Playstation 4 για να χτυπήσουν το Xbox One

Η μεγάλη παιχνιδομηχανή της Sony μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Αναμένεται να δούμε μια από τις μεγαλύτερε κόντρες ανάμεσα στις δύο διάσημες παιχνιδομηχανές.

Την Δευτέρα η Sony σε επίσημη ανακοίνωση της, ανέφερε πως το νέο Playstation θα κοστίζει 399 δολάρια, δηλαδή περίπου 100 δολάρια λιγότερα από το νέο Xbox, καθώς -στη μεταξύ

τους κόντρα- η Microsoft αναδεικνύεται μέχρι στιγμής νικητής.

Ο CEO της εταιρείας, Τζακ Τρέτον, δήλωσε πως το PS4 δεν θα έχει περιορισμούς στα χρησιμοποιημένα παιχνίδια, ενώ παράλληλα δεν θα χρειάζεται και σύνδεση στο Ίντερνετ για την πιστοποίηση του, ένα θέμα στο οποίο το Xbox υστερεί μοναδικά.

Στον αντίποδα, η Microsoft παρουσίασε τη νέα παιχνιδομηχανή της, στη μεγαλύτερη εκδήλωση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το E3 2013. Όπως ανακοινώθηκε, το Xbox One θα κοστίζει 499$, 499€ και 429£, και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Νοέμβριο.

Στην τιμή θα περιλαμβάνονται ένα χειριστήριο, η νέα έκδοση του Kinect, ενώ η ίδια η κονσόλα θα περιέχει 500GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και Blu-Ray player.

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν το Xbox One, από επίσημους διανομείς, θα λάβουν επίσης μπόνους περιεχόμενο για τα παιχνίδια Ryse: Son of Rome, Forza Motorsport 5, Kinect Sports Rivals και Dead Rising 3. Ακόμα, θα κερδίσουν ένα αναμνηστικό «Day One» achievement στον λογαριασμό τους στο Xbox Live, καθώς και ένα ειδικό χειριστήριο με το λογότυπο Day One.

Keywords
Τυχαία Θέματα