Ροντ Στιούαρτ: Ήμουν εθισμένος στα στεροειδή – Έκαναν το πέος μου μικρότερο

Σε μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί, ο Ροντ Στιούαρτ παραδέχθηκε πως υπήρξε «εθισμένος στα στεροειδή», αν και του μίκραιναν σταδιακά το πέος.

Ο θρυλικός τραγουδιστής ομολόγησε πως βασιζόταν στα φάρμακα, προκειμένου να απαλύνουν οι φωνητικές του χορδές, έπειτα από τις συναυλίες του, με μια από τις παρενέργειες να είναι η σμίκρυνση του ανδρισμού του.

Στη συνέντευξη στο περιοδικό Mojo, ο Βρετανός δήλωσε: «Παραμέλησα πάρα πολύ τον εαυτό μου στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όταν ήμουν εθισμένος στα στεροειδή. Εκείνες τις ημέρες δεν είχαμε ηχητικά μόνιτορ, και το συγκρότημα γινόταν ολοένα και πιο δυνατό και μεθυσμένο, και εγώ συνέχιζα να ξεσκίζω τη φωνή μου, νύχτα παρά νύχτα».

«Τα στεροειδή βοηθούσαν στο να φύγει το πρήξιμο στον λαιμό μου, και ήταν αυτό που ένιωθα ότι χρειαζόμουν μετά από τις συναυλίες, προκειμένου να χαλαρώσω και να μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω καλύτερα».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις τρομερές επιπτώσεις που είχαν τα στεροειδή στον οργανισμό του: «Τα στεροειδή σε κάνουν χοντρό και πρησμένο, δεν μπορείς να κοιμηθείς, να φας, είναι ένα από τα χειρότερα ναρκωτικά στον κόσμο».

Keywords
Αναζητήσεις
στεροειδη για μεγαλύτερο πεος
Τυχαία Θέματα