Ρόπαλα και πέτρες ενός υποψηφίου έφεραν στα μαχαίρια -ξανά- την ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ

10:23 3/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Και πάνω που νομίζαμε πως τα κόμματα έχουν αφήσει τις διαφορές τους κατά μέρους προκειμένου ο λαός να κάνει τα μπάνια του ήσυχος, έκαναν την εμφάνισή τους μερικά ρόπαλα τα οποία έφεραν στα «μαχαίρια» την Νέα Δημοκρατία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξανά.

Όλα ξεκίνησαν από την viral εικόνα με υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

να καλεί μέσω Facebook τον κόσμο να μαζέψει… πολεμοφόδια για τον Σεπτέμβριο όπου και θα κληθεί να καταστείλει την κρατική βία.

«...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Η είδηση έκανε γρήγορα και σε χρόνο-μηδέν τον γύρο των social media ξεκινώντας έναν νέο ιδεολογικό «πόλεμο». «Εάν η ΝΔ ζητήσει την διαγραφή του στελέχους με τα ρόπαλα, θα ζητήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ την διαγραφή του στελέχους με τα τσεκούρια;», ήταν μία απάντηση που περνούσε από προφίλ σε προφίλ, όλων όσων δεν έβλεπαν με κακό μάτι τις δηλώσεις του κ. Καραγιάννη.

Ο ίδιος μόλις είδε πως γίνεται θέμα όχι μόνο στα social media αλλά και στα ειδησεογραφικά πόρταλ αναδημοσίευσε μία από τις ειδήσεις αστεϊζόμενος έγραψε «χααχαχχαχααχαχα.....τουλάχιστον θα μάθουν και για το Django», θέλοντας να πει πως με τις αναρτήσεις του κάνει και ορισμένα τραγούδια γνωστά…

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση καθώς άνοιξε μπροστά της ελεύθερο πεδίο προκειμένου να στήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά στον τοίχο. Η ΝΔ κάλεσε σε ανακοίνωσή της την Αξιωματική Αντιπολίτευση, να διαγράψει τον επίμαχο πολιτευτή. Η Συγγρού μάλιστα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχεύει να προκαλέσει γενικευμένη αναταραχή και αναστάτωση τον Σεπτέμβριο για να αποσταθεροποιήσει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση και προς τούτο αναφέρει τοποθέτηση του κ. Καραγιάννη. «Σε αυτή την κατεύθυνση ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Καραγιάννης, προετοιμάζεται και καλεί τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, συλλέγοντας πέτρες, ρόπαλα, μάρμαρα, σίδερα, τούβλα, καδρόνια και αναπτήρες» σημειώνει η ΝΔ και καλεί τον κ. Τσίπρα εντός ωρών «να διαγράψει το στέλεχός του και να το καταδικάσει δημοσίως, όχι βέβαια όπως (δεν) έκανε με το Νάσο Θεοδωρίδη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ο ίδιος που τον υποκινεί και τον κατευθύνει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του δεν άφησε τις επιθέσεις αναπάντητες. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, σε ειρωνικό ύφος τονίζει: «Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του Μνημονίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα