Σεξ, σαδό και… Ίαν Σομερχάλντερ – Αυτόν θέλουν οι γυναίκες στο «Fifty Shades of Grey»

07:42 5/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Όταν το 2011 η Ε.Λ. Τζέιμς κυκλοφορούσε το «Fifty Shades of Grey», ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα προκαλέσει τόσο μεγάλο σάλο σε όλο τον πλανήτη. Ωστόσο οι ερωτικές σκηνές και τα σαδό παιχνίδια ανάμεσα στους ήρωες Κρίστιαν Γκρέι και Αναστάζια Στιλ, μετέτρεψαν το βιβλίο σε best seller και στο απόλυτο λογοτεχνικό πορνό των ημερών μας. Και τώρα, που τα δικαιώματά του, τα αγόρασε η Universal και ετοιμάζεται να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, έχει αρχίσει η μάχη για το ποιοι θα βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μέχρι σήμερα δεκάδες ονόματα έχουν ακουστεί. Και μπορεί το studio να μην έχει αποφασίσει, ωστόσο ο κόσμος έδειξε τις προθέσεις του. Σε γκάλοπ που διοργάνωσε το site lovehoney.co.uk., ο κόσμος έδειξε ότι θέλει τον ηθοποιό της σειράς «Vampire Diaries» Ίαν Σομερχάλντερ στον ρόλο του Γκρέι. Μάλιστα ο star του Χόλιγουντ κατάφερε να αφήσει πίσω του μεγάλα (και σέξι) ονόματα του κινηματογράφου, όπως τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικλ Φασμπέντερ.

Στις γυναίκες την έκπληξη έκανε η γνωστή από το «Gilmore Girls» Αλέξις Μπλέντελ, η οποία έδειξε την πλάτη της στις Αν Χάθαγουεϊ, Έμα Στόουν, Μίλα Κούνις και Ελίζαμπεθ Όλσεν. Κάτι μου λέει ότι στο γκάλοπ ψήφισαν μόνο έφηβοι, δεν εξηγείται διαφορετικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα